reklama

Téma: jídlo

Mlsná kavka je zajímavý koncept, provedení má ale značné výkyvy

Restaurace Mlsná kavka je trochu jako čtvrť, ve které se nachází. Tenhle podnik ve stínu... více
Jídlo a pití 18.05.2011

Za produkty z farem pouze na trhy? Omyl, v Praze už i do farmářské prodejny

Loňský boom farmářských trhů nemá na svědomí pouze vznik desítek nových tržišť po celé republice,... více
Jídlo a pití 17.05.2011

Rozumíte pivu? Zkuste se otestovat v novém pivním baru

My Češi máme tendenci považovat české pivo za to nejlepší na světě. Přitom ale jen málokdo z nás... více
Jídlo a pití 17.05.2011

Sladká tajemství tradičních českých zákusků

Indiánek, rakvička, punčový řez... tradiční české zákusky, jejichž chuť známe všichni. Okolnosti jejich vzniku jsou však tajemné, či v lepším případě... více
Jídlo a pití 13.05.2011
Recept

Na dobrý steak je potřeba uzrálé maso

Na dobrý steak je potřeba uzrálé maso, ať už ho připravujete ze svíčkové, nebo z roštěnce. Šťavnaté opečené maso nechejte chvíli odpočinout a pak je... více
Jídlo a pití 13.05.2011
On-line rozhovor

On-line rozhovor: Pokud tolerujeme špatné restaurace, budou tu stále

Martin Kuciel alias Pan Cuketka odpovídal na dotazy čtenářů IHNED.cz. více
Názory 12.05.2011
On-line rozhovor

Cuketka on-line: Pokud tolerujeme špatné restaurace, budou tu stále

Martin Kuciel alias Pan Cuketka odpovídal na dotazy čtenářů IHNED.cz. více
Life 12.05.2011
Recept

Barvená paleta na talíři: Pečená jehněčí kotleta se zeleninovým nákypem, chřestem a artyčokem

Vaříme se šéfkuchařem hotelu Alchymist Praha. více
Jídlo a pití 11.07.2011

Těstoviny třikrát jinak

Tři šéfkuchaři a tři recepty na těstoviny. více
Jídlo a pití 12.05.2011

Překvapte svatebčany netradičním menu pro náročné, k létu se hodí

Renomovaní šéfkuchaři přinášejí inspiraci pro zpestření svatební hostiny. Svatebčanům můžete... více
Jídlo a pití 06.07.2011

Nejčerstvější chřest na Jižní Moravě? Kousek za hranicí u sousedů

Balíčky s chřest ze slovenské farmy Asparagus znáte určitě moc dobře z každého českého... více
Jídlo a pití 11.05.2011

Zapálená kuchařka Lenka Požárová ochutnává svět. Tentokrát Amsterodam

Kuchařka Lenka Požárová, jejíž série útlých kuchařek Což takhle dát si... (dýně, chřest, jahody... více
Jídlo a pití 11.05.2011

25 nejlepších restaurací: Vítězem tradičního žebříčku odborníků je pražská SaSaZu

Nejlepší restaurací v Česku je pražská SaSaZu. Takový je verdikt sedmnácti gurmetů, šéfkuchařů a... více
Jídlo a pití 03.07.2014

Kam jezdí všichni cyklisté po výletě na Pálavě? No přece na kafe!

Je s údivem, že jednou z nejžhavějších gastronomických lokalit v okolí Pálavy se stala kavárna. Ne... více
Jídlo a pití 06.05.2011

Nakupujte chřest stejně jako luxusní restaurace - přímo na farmě!

Chřest je takový Karel Gott v oblasti sezónní zeleniny. Své exponované role na výsluní se drží zuby... více
Jídlo a pití 06.05.2011

Také polévka může rozkvést - je-li ředkvičková se sedmikráskami

Jemné kvítky chudobek rozhodně nejsou jenom na okrasu. Můžete je přidat do salátu, zapéct v jarní... více
Jídlo a pití 06.05.2011

Takové na pohled obyčejné řeznictví

Z centra Brna si do řeznictví Bubla zajedete, prodejna totiž sídlí v Tuřanech. Jenže každý kilometr, který v MHD nebo autě strávíte, bude stát za to.... více
Jídlo a pití 05.05.2011
Recenze restaurace

Restaurace Koishi vám předvede dokonalé Japonsko

Japonská kultura adoruje dokonalost. Příslušník jiného národa by byl jen stěží ochotný platit... více
Jídlo a pití 22.09.2011

Nesmrtelná kombinace: šafrán a bílé maso

Vyzkoušejte třeba mušlovou polévku se šafránem a řapíkatým celerem. více
Jídlo a pití 29.04.2011

Zapálená kuchařka Lenka Požárová ochutnává svět. Tentokrát Ticino

Kuchařka Lenka Požárová, jejíž série útlých kuchařek Což takhle dát si... (dýně, chřest, jahody... více
Jídlo a pití 16.05.2011

Bistro na Vinohradech ztělesňuje klady i zápory francouzských podniků

Kdo chce hledat Paříž v Praze, měl by se vypravit na náměstí Jiřího z Poděbrad. Místní pekárna a... více
Jídlo a pití 29.04.2011

Exkluzivní spolupráce iHNEDu a Scuku: čeká vás víc článků o jídle

Jídlo je téma, kterému se na IHNED věnujeme dlouhodobě, systematicky a ze všech stran. Ode dneška... více
Jídlo a pití 26.04.2011

Kavárna, kde to jde i bez espressa

I když kutnohorské restaurace často spadají do turistického podprůměru, můžeme místním závidět alespoň jeden úkaz - kavárnu, která se obejde úplně... více
Jídlo a pití 22.04.2011

Mazanec patří mezi nejstarší druhy českého obřadního pečiva

Mazanec nesměl o největších křesťanských svátcích chybět v žádné domácnosti. V bohatších rodinách... více
Jídlo a pití 22.04.2011

Nedotažené jídlo ve Vile Baltika vyvažuje její osobité kouzlo

Jídlo ve Vile Baltika není nikterak výjimečné, okouzlí vás ale osobitý půvab místního interiéru a... více
Jídlo a pití 01.05.2011

Nezaměnitelné aroma medvědího česneku je dokonalé k ochucení risotta či salátu

Celý duben raší ve vlhkých porostech českých lesů a parků matné špičky medvědího česneku. Jeho... více
Jídlo a pití 29.04.2011

Říká si Cuketka. Medicína ho nebavila, jídlem se proslavil

Nejvlivnější český foodbloger Martin Kuciel byl ještě před šesti lety absolventem medicíny s... více
Jídlo a pití 15.04.2011

Úchvatná čokoláda Valrhona způsobí v ústech vichřici

Jen málo pochutin způsobí v ústech takovou vichřici jako kvalitní čokoláda Valrhona. Na delikatesní... více
Jídlo a pití 20.04.2011

Okouzlujíci a moderní interpretace asijské kuchyně v pražské restauraci Sansho

Dokonalý gastronomický zážitek v restauraci Sansho ještě umocňuje zajímavý výběr vín a pozorná a... více
Jídlo a pití 28.04.2011

Zkuste s námi kvíz na téma: Jídlo a pití z celého světa

Víte, že: Původ blízkovýchodní pochoutky humus se stal předmětem takzvané "gastronomické války"... více
Jídlo a pití 15.04.2011

Takto vaří nejlepší šéfkuchařka světa: Exceluje s holubem i tuňákem v želé

Specialitou šéfkuchařky Anne-Sophie Pic je marinovaný tuňák v kořeněném rajčatovém želé s rukolovým... více
Jídlo a pití 12.04.2011

Králík má své místo v každé evropské kuchyni

Před pečením králíka vás čeká jedno velké úskalí: nejdřív ho musíte sehnat. V tuzemských obchodech je nedostatkovým zbožím. A pokud vás nudí klasické... více
Jídlo a pití 29.04.2011

Pečený králičí hřbet s jarní nádivkou a křepelčím vejcem

Vaří Jan Pípal, Executive Chef hotelu Sheraton Prague Charles Square. více
Jídlo a pití 07.04.2011

Velikonoční speciality podle českých šéfkuchařů

Tři čeští šéfkuchaři vytvořili recepty, které jsou moderní variací na ty, které se k oslavě... více
Jídlo a pití 01.05.2011

Jak chutnají Velikonoce?

HRÁŠKOVÝ KRÉM S PEČENOU PANCETTOU A MASCARPONE Suroviny na 4 porce: 150 g másla, svazeček jarní cibulky, 1 l kuřecího vývaru, 500 g zeleného hrášku,... více
Velikonoční menu 20.04.2011

Úchvatná horká čokoláda na Smíchově

Čokoládová cukrárna působí interiérem i sortimentem, jakoby připutovala časem z dob první republiky. více
Jídlo a pití 29.04.2011

Prosklená Aureole nabízí krásný výhled a nadprůměrné provedení fusion cuisine

Podnik Aureole, který před nedávnem otevřel v horním patře pankráckého mrakodrapu City Tower, je... více
Jídlo a pití 05.04.2011

Hruškové lívance nejlíp chutnají se světlým javorovým sirupem

Javorový sirup ze stromové mízy připravovali i naši předkové, dnes už se ale v Česku prakticky... více
Jídlo a pití 30.03.2011

Řezník vysvětluje rozdíl mezi poctivým špekáčkem a tím ze supermarketu

Jablonecká firma nám ukázala, jak vyrábí uzeniny. Na oplátku dostala produkty z místní prodejny... více
Multimedia 15.07.2011

Bývalý manažer Microsoftu vydal 18kilovou kuchařku. Chválí v ní "papiňák"

Spoluzakladatel impéria kulinářských průvodců dílo popsal jako "nejúžasnější knihu, kterou v životě... více
Jídlo a pití 23.03.2011

Návštěva restaurace Peperoncino nestojí za to, hlavní důvod hledejte v kuchyni

Restaurace Peperoncino na pražské Letné vypadá, jako kdyby ji někdo postavil podle příručky "Jak... více
Jídlo a pití 25.03.2011

Svíčková s knedlíkem v oranžovém přelivu. Škromach si ji pochvaloval

Delegáti sjezdu sociální demokracie v Brně měli k obědu svíčkovou s knedlíkem. Dát si k ní mohli... více
Multimedia 18.03.2011

Tělo italských polévek tvoří fazole, hrách či jiné luštěniny, duši různé druhy zeleniny

Italština má pro polévku mnoho jmen. Z vroucí... více
Jídlo a pití 22.03.2011

Západní fast foody úspěšně dobývají Indii. Co je na nich tak přitažlivého?

Mladí Indové objevili kouzlo západního občerstvení. Další expanzi brání nedostatek nemovitostí a... více
Zpravodajství 21.03.2011

Krkonošský Enzian představuje kvalitní ukázku moderní interpretace české kuchyně

Přijde mně, že si většina restauratérů v Krkonoších myslí, že mají podnik v St. Moritz. Neumím si... více
Jídlo a pití 21.03.2011

C. & K. restaurant na Smíchově nabízí vtipný koncept a dobré jídlo za rozumné ceny

Jestli je v gastronomii v posledních letech něco "in", je to návrat ke kořenům - návrat k lokálním... více
Restaurace 09.05.2011
Recept

Salát pro zimní sezonu

Nachové listy červené čekanky se sklízejí od zimního slunovratu až do jara. Radicchio, jak jí říkají Italové, je skvělým základem pro salát, ale... více
Jídlo 01.02.2012

Restaurace Čestr by mohla stát za to, až skončí zkušební provoz

Otevření restaurace Čestr, nového podniku sítě Ambiente, se stalo bez debaty nejočekávanější... více
Restaurace 02.03.2011
  Celkem nalezeno: 2728.
 
<<Začátek    <Předchozí Zobrazuji: 2603 - 2650. Další>    Konec>>
reklama

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama