reklama

Téma: jídlo

ego!

Je ve mně trochu Bati, říká milovnice rybích pokrmů a právnička Alice Kubíčková

Alice Kubíčková se do advokacie snaží vnést více lidskosti. "Nejsem právnička, která kráčí přes... více
Páteční oběd 04.08.2017

Jak nejlépe připravit maso na způsob barbecue? Potřebujete hlavně trpělivost

Barbecue neboli BBQ je způsob grilování masa oblíbený především v USA a Austrálii. Od klasického... více
Jídlo 03.08.2017
Byznys menu

Michelinský šéfkuchař uvaří pro hosty v oblacích

V září se do Prahy na 10 dní vrátí "Dinner in the sky", večeře servírovaná v oblacích. Kuchyně se... více
Restaurace 07.08.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v bistru Premier Mercato připravují rizoto s krevetami

Italské bistro nabízí zajímavé snídaně, rychlé obědy i pohodové posezení u kvalitního vína... více
Jídlo 01.08.2017
ego!

Křupavá pochoutka faraonů: Falafel lze připravit luxusně i jako fastfood. Skvěle se hodí do burgeru

Kdo by někdy nezkoušel karbanátky z luštěnin.... více
Jídlo 28.07.2017

Zápisky protivného hosta

Finestra v novém Skupina La Collezione italského šéfkuchaře Riccarda Lucqueho zastřešuje pět bister a obchůdků s delikatesami, jež spojuje název La... více
Jídlo 28.07.2017
Pracovní oběd

Největší oříšek byl ázerbájdžánský chléb, říká Pavel Jandura, který dodává do světa velké pekařské stroje

V Rusku, Ázerbájdžánu, Ghaně nebo Chile. Tam... více
Páteční oběd 28.07.2017

O zahradní gril je potřeba správně pečovat. Jak na něm připravit skvělou letní pizzu?

Zahradní grily se v létě nezastaví. Aby nám však... více
Jídlo 27.07.2017
Byznys menu

Za vínem a pohodou do Karlína: V Premier Mercatu potěší salám z divočáka či vybroušený tatarák

Italské bistro nabízí zajímavé snídaně, rychlé... více
Restaurace 28.07.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Steak s haluškami na talíři ve Vrchlabí zaskočí, ale rozhodně nezklame

Cestou z dovolené v horách se Gourmetguru... více
Jídlo 25.07.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Žofín Garden připravují kuřecí prsa na zázvoru

Jedničkou je v restauraci Žofín Garden burger z otevřeného ohně. Potěší i česká klasika jako... více
Jídlo 25.07.2017

Usilujeme o to, aby lidé přemýšleli o stravování, říkají výrobci proteinové směsi Fit-day. Vyváží ji do 19 zemí

Jakub a Jitka Molnárovi se před pěti lety... více
Jídlo 25.07.2017

DámeJídlo.cz dováží do parku nebo k bazénu. Služba rozjíždí pick-up pointy na piknikových místech

Služba DámeJídlo.cz přišla s novinkou - jídlo a... více
Jídlo 21.07.2017
Pracovní oběd

Za rok to roztočíme na Letenském kolotoči, říká ředitel Národního technického muzea Karel Ksandr

O Karlu Ksandrovi se říká, že dbá na společenský... více
Páteční oběd 21.07.2017
Moje specialita

Jak připravit "opálený krém" Creme brulee? Potřebujete čtyři ingredience, radí šéfkuchař

Podle názvu bychom ho označili za francouzskou... více
Jídlo 26.07.2017

Zápisky protivného hosta

Konec jedné Story Malou restauraci s kavárnou uprostřed vilek na pražských Petřinách si mladý kuchař Michal Černý (na obrázku) s manželkou Zuzanou... více
Jídlo 21.07.2017
ego!

Dva světy na jednom talíři: Připravte si humra se steakem v duchu módních kombinací surf & turf

To nejlepší ze země a moře, ovšem v gurmánském... více
Jídlo 21.07.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Toustové variace u Libeňského mostu

Naše toustárna je malé bistro s pekárnou s velkým výběrem domácího pečiva a plněných toustů a... více
Jídlo 20.07.2017
Byznys menu

Restauraci Žofín Garden vládne působivý gril Ofyr

Jedničkou je burger z otevřeného ohně. Potěší i česká klasika jako dozlatova pečená kachna či... více
Restaurace 24.07.2017

Notebook Miloše Čermáka: Co nám přebývá ke štěstí?

Jeden můj kamarád poptává na Facebooku zkušenosti, jaké to je být vegetariánem, případně veganem.... více
Notebook miloše čermáka 22.07.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Chrám asijských chutí v uličkách Starého Města

Asian Temple ve staroměstské Bílkově ulici vede kosmopolitní tým v čele s indonéským šéfkuchařem.... více
Jídlo 20.07.2017

Halušky po valašsku: Připravte si je s restovanou slaninou, kopřivami a smetanou

Halušky se tradičně připravují na Slovensku, ale také na Valašsku. Svůj recept na halušky se... více
Jídlo 21.07.2017

Zahrádka na talíři: Mlýnec v létě vsadil na hrášek, meruňky i rybíz. V Bellevue si dáte mořského vlka

Letní zahrádkou se inspiroval šéfkuchař Marek... více
Jídlo 18.07.2017
Video

Takhle se vaří pro Petera Sagana. Podívejte se do kuchyně týmu Bora

Při profesionálních závodech je potřeba neustále doplňovat energii. O to se stará tým kuchařů.... více
Zahraniční 17.07.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Hotel Kristian pod Boubínem nabízí poctivou šumavskou gastronomii

Ve vesnici Kubova Huť mezi šumavskými kopci... více
Jídlo 18.07.2017
ego!

Chuťovka z Marche: Připravte si plněné, obalené a smažené italské olivy

Jsou velké jako křepelčí vejce, mají jemnou pikantní chuť, masitou dužinu a Italové si s nimi umí... více
Jídlo 14.07.2017

Zápisky protivného hosta

V salabce jako na Moravě Kdyby ve vzdáleném údolí nevykukovalo "sto" věží hlavního města, Gourmetguru by jen stěží uvěřil, že nestojí uprostřed... více
Jídlo 14.07.2017
Pracovní oběd

Zakladatel Liftaga Ondřej Krátký: Nechceme být průtokovým ohřívačem amatérských šoférů

Pro lidi, jejichž životy se odvíjejí ve světě... více
Páteční oběd 14.07.2017

V Praze se bude vařit a rozdávat 1000 skleniček džemu zdarma. Z ovoce, které by jinak přišlo nazmar

Nedělní akcí Jam Session chce iniciativa Zachraň... více
Byznys 14.07.2017

Letní gastrotipy: Zahradní grilování na Žofíně a opilé zmrzliny

K létu patří grilování a zkoušení neobvyklých příchutí zmrzlin. K obojímu vám proto přinášíme tipy... více
Jídlo 13.07.2017
Byznys menu

Pocta tradiční řecké kuchyni v dejvické Kavale

Zatímco italskou restauraci najdete téměř na každém rohu, řeckých podniků je u nás velmi málo.... více
Restaurace 17.07.2017
DVTV

Nejvíc mě překvapil luncheonmeat, říká Jan Pivoňka o testování výrobků prodávaných v různých zemích

Značka má být nositelem kvality, ale někdo musí... více
Domácí 12.07.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Francouzský trh oslaví desáté narozeniny, na Kampu přiveze vína i neobvyklé maso

Tradiční festival Francouzský trh se letos... více
Jídlo 11.07.2017

Novinky mezi kuchařskými knihami: Exotická gastronomie, bezlepkové recepty i nakládání od hub po citrusy

Jaké jsou novinky ve světě kuchařských knih?... více
Jídlo 13.07.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Poctivý boršč na statku nedaleko Znojma

Během dlouhé cesty z Moravy se Gourmetguru nedaleko Znojma rozhodl zastavit na pozdní oběd. Zaujal... více
Jídlo 13.07.2017
Autor HN

Ptáte se, kdy pro rodiče přestanete být dětmi? A jakou hloupou otázku ještě máte?

Rodiče jsou jako autorizovaný servis. Kdy pro ně přestaneme být dětmi? To je celoživotní otázka bez... více
Autorská strana 08.07.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Nejen Bistro připravují hovězí na grilu, brambůrky a tři druhy hrášku

Z nabídky karlínského Nejen bistra doporučujeme... více
Jídlo 04.07.2017
Pracovní oběd

Berlín, Las Vegas a Haná: podnikatel a kreativec Radek Holík chce v Olomouci vybudovat startupovou líheň

Mladý podnikatel Radek Holík ukazuje Olomouci,... více
Páteční oběd 06.07.2017

Zápisky protivného hosta

Polévka to nezachránila Kavárna s bistrem Caffè Dallucci na Rohanském nábřeží v Praze funguje od ledna. Podle názvu i některých položek v... více
Jídlo 30.06.2017
ego!

Steak s vůní lesa: Grilované žampiony portobello se hodí k odlehčené letní večeři

Grilování bez masa je jako oheň bez kouře. Ale existují výjimky. Třeba takové portobello. Jen tak v... více
Jídlo 11.07.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Poctivé italské suroviny a netradiční chuťové kombinace v pražské trattorii

Trattoria Aldente Gourmetgurua zaujala skvělou... více
Jídlo 19.07.2017
Byznys menu

Znamenitá kuchyně posouvá Nejen Bistro k výšinám

Z nabídky karlínského Nejen bistra doporučujeme tatarák z býčího srdce servírovaný v morkové kosti.... více
Restaurace 03.07.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Žebírkov potěší skvělým masem i domácími marinádami

Žebírka vepřová, telecí a hovězí, ale i kuřecí křídla nebo burgry nabízí strašnická restaurace... více
Jídlo 19.07.2017

Přehled gastronomických akcí: Kam zajít v červenci?

Sezona gastronomických festivalů je v plném proudu. Kam se v Česku vydat v červenci? K jídlu si... více
Jídlo 28.06.2017

Podívejte se, jak v restauraci Pohostinec Monarch připravují výborný tatarák z telecího masa

Před pár týdny otevřený Pohostinec Monarch se... více
Jídlo 27.06.2017

Zápisky protivného hosta

Středomoří na Letné Sytě modrá barva dveří a okenic byla v tom teplém slunečném dni obzvlášť lákavá, a tak není divu, že se Gourmetguru to nové... více
Jídlo 23.06.2017
ego!

Ušák s vůní louky: Králík na řebříčku je ideální odlehčené jídlo pro letní dny

Má jemné bílé maso, a tak mu sluší trocha výraznějších chutí. Domácí králík vyrůstá na bylinkách. A... více
Jídlo 23.06.2017

Jsme aktivní na sociálních sítích, mladí lidé jsou naši budoucí cestující, říká ředitel Českých drah

Železnice má u nás hlubokou tradici ještě z dob... více
Páteční oběd 23.06.2017
  Celkem nalezeno: 2656.
 
<<Začátek    <Předchozí Zobrazuji: 49 - 96. Další>    Konec>>
reklama

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama