reklama

Téma: jídlo

Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Pivnice na poděbradské kolonádě a konopné pivo pod šumavskými kopci

Poděbradský Náš Hostinec si vzal část inspirace z... více
Jídlo a pití 06.10.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Krkovice s kapkou jedlového oleje, oranžové víno a restaurační úroda v obchodním centru

Nový koncept restaurace home by Unic postavil... více
Jídlo a pití 06.10.2017

Dámejídlo.cz přichází s novou korporátní identitou

Značka Dámejídlo.cz se hodnotově odvrací od jídla jako takového a chce zdůraznit, že je... více
Marketing 03.10.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Café Buddha připravují smaženého kraba s omáčkou

Jedna z nejlepších thajských restaurací v Praze se rozkročila více do šířky. Nyní nabízí spoustu... více
Jídlo a pití 06.10.2017
Pracovní oběd

Nápoj Mana vyvíjíme tak, aby na něm člověk mohl přežít ze sta procent, říká zakladatel Jakub Krejčík

Dnes je možné živiny získávat v podobě nudlí či... více
Páteční oběd 02.10.2017

Zápisky protivného hosta

Myšák podle Karpíška Gourmetguru si nemohl nechat ujít návštěvu nově zrekonstruované legendární pražské cukrárny Myšák, nyní pronajaté společností... více
Jídlo 29.09.2017
ego!

Rybí nakopávák. Připravte si peruánské ceviche neboli syrové rybky v pikantní zdravé marinádě

Jsou svěží, zdravé a taky děsně dobré. Ceviche... více
Jídlo 05.10.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Beskydský gastrofestival s michelinským kuchařem a vinohradský Plečnik

Dvoudenní festival nejen valašských specialit... více
Jídlo a pití 28.09.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Restaurace Mlýnec změní tvář, propojí se s přírodou a otevře kuchyni. Začíná také festival švýcarských chutí

Podzim je poslední možností pro návštěvu... více
Jídlo a pití 27.09.2017
Byznys menu

Zakusili jsme thajskou jízdu v Café Buddha

Jedna z nejlepších thajských restaurací v Praze se rozkročila více do šířky. Nyní nabízí spoustu vybroušených kulinárních pokladů z celé jihovýchodní... více
Restaurace 06.10.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Home by Unic připravují jelení hřbet na červeném víně

Šéfkuchař nové restaurace v centru Prahy sází na... více
Jídlo a pití 26.09.2017
Pracovní oběd

Miluje písmo a učí lidi, jak přeměnit stres v energii. Čas běží a není prostor pro otálení, říká personální ředitelka firmy Škoda Praha Invest

Žena v neustálém pohybu. Taková je Monika... více
Páteční oběd 24.09.2017

Ravioly za bouřky nedělám, nedržely by, říká molekulární kuchař

Jeho praděd cukrář vyrobil z marcipánu bitvu u Lipan. Molekulární kuchař Petr Koukolíček mu v... více
Portrét 25.09.2017

Zápisky protivného hosta

V Rybistru ryby na přání Na malý obchod s čerstvými rybami a bistro v jednom narazil Gourmetguru na pražském náměstí Jiřího z Poděbrad. V Rybistru... více
Jídlo 22.09.2017
ego!

Na "skok" k protinožcům. Ochutnejte šišky z mletého klokaního masa

Australská kuchyně tvoří pestrý mix, jenž spojuje chutě anglických kolonizátorů, přistěhovalců a... více
Jídlo 27.09.2017
ego!

Tour de lednice: Jak v Česku (ne)fungují veřejné spižírny, projekt proti plýtvání potravinami

Otevřeš ledničku, zadarmo si vezmeš, na co máš... více
Téma 24.09.2017
Byznys menu

Jako "Doma" v restauraci Home by Unic

Šéfkuchař nové restaurace v centru Prahy sází na tradiční českou kuchyni. Tu se snaží představit v moderní podobě a z farmářských surovin tak, aby... více
Restaurace 25.09.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci hotelu Kašperk připravují hovězí pupek s ovocnou salsou

Čtyřhvězdičkový hotel v Kašperských Horách sází... více
Jídlo a pití 19.09.2017
Rozhovor

Řetězec restaurací Vapiano dorazil do Česka. S expanzí nám pomohly peníze z burzy, říká jeho šéf

Vapiano je německý řetězec restaurací s italskou... více
Byznys 18.09.2017
Pracovní oběd

Na výstavy o pražských čtvrtích chodí celé rodiny. S expozicemi se ředitelka Muzea hlavního města Prahy snaží vyjít mimo zdi

V podniku založeném za Rakouska-Uherska jsme... více
Páteční oběd 10.11.2017
Moje specialita

Jak připravit skvělé ratatouille, zeleninové ragú z Francie

Lehké jídlo pocházející z francouzské Nice. Orestovaná letní zelenina voní bylinkami z Provence. více
Jídlo 21.09.2017
ego!

Zelí, které dobylo vesmír: Připravte si skvělé korejské kimchi

Korejský všelék, základ dlouhověkosti, národní poklad. Není divu, že když v roce 2008 letěl do... více
Jídlo 15.09.2017
Byznys menu

Kašperk se připravuje na víkend plný burgerů. Na své si přijdou i vegetariáni

Čtyřhvězdičkový hotel v Kašperských Horách sází na komorní atmosféru, domácí prostředí a kvalitní... více
Restaurace 15.09.2017

Novinky v podzimních menu: Fíky s mangem, čtyřchodové brunche i pivo, které leželo 150 dnů ve sklepech

Kontrasty barev i chutí hrají na podzim talíře v... více
Jídlo a pití 13.09.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Le Grill připravují polévku z hříbků

Podnik láká na moderně připravené pokrmy servírované v nádherném prostředí otevřené či zimní... více
Jídlo a pití 12.09.2017
ego!

Jak připravit dobrý burger? V denním menu improvizujeme se sezonními surovinami, říká majitel Peter’s Burger Pubu

Ačkoliv si mnozí myslí, že vznikl v USA, původ má... více
Jídlo 09.09.2017

Zápisky protivného hosta

Paprika s Davidovou hvězdou Na nové bistro s názvem Paprika narazil nedávno Gourmetguru poblíž pražského náměstí Míru. Vlastní ho dva izraelští... více
Jídlo 08.09.2017
Pracovní oběd

Vyrábí desky pro Foo Fighters, spolupracovali s U2. Příští expanze by měla směřovat do Japonska, říká ředitel GZ Media Michal Štěrba

Umístění továrny na gramofonové desky má svá... více
Páteční oběd 08.09.2017
Byznys menu

Ochutnali jsme moderní českou kuchyni z Le Grill

Podnik láká na moderně připravené pokrmy servírované v nádherném prostředí otevřené či zimní... více
Restaurace 11.09.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Café de Paris otevřelo u Lennonovy zdi bistro. Brněnský Pavillon má nového šéfkuchaře

Francouzská kavárna v centru Prahy Café de Paris... více
Jídlo a pití 07.09.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Le terroir připravují uzenou makrelu

Tradiční pražská restaurace změnila s příchodem nového majitele koncepci. Už se nejedná o "snobský"... více
Jídlo a pití 05.09.2017

Skvělá gastronomie nad Prahou. Jak se obědvá v oblacích s michelinským šéfkuchařem

Do Prahy se vrátila akce "Dinner in the Sky", jídlo servírované v oblacích. Pro hosty vaří vídeňský... více
Jídlo a pití 01.09.2017

Zápisky protivného hosta

Jižanské kuře z Dejvic Americké kuře na jižanský způsob slibovala už několik měsíců před svým červencovým otevřením nová restaurace Chickin v... více
Jídlo 01.09.2017
ego!

Babí léto v modrém: Připravte si nadýchaný švestkový koláč se skořicí

Ať už čerstvě utržená ze stromu, sušená nebo třeba tekutá, kudy švestka projde, tudy léčí. Spolu s... více
Jídlo 03.09.2017
Pracovní oběd

Místo stevardů dáme cestujícím víc místa a kvalitní wi-fi, říká ředitel FlixBusu pro Česko a Slovensko Pavel Prouza

Lepší čas pro setkání s ředitelem FlixBusu pro... více
Páteční oběd 01.09.2017
ego!

Do Česka dorazily food trucky. Gastronomádi milují svobodu stejně jako vychytané speciality

Rychlé občerstvení může leckomu nahánět hrůzu. To... více
Téma 04.09.2017
Byznys menu

Le terroir: Malá velká Francie v centru Prahy

Tradiční pražská restaurace změnila s příchodem nového majitele koncepci. Už se nejedná o "snobský" podnik, kde se uzavírají velké kontrakty. V... více
Restaurace 04.09.2017

Batáty, smoothies, donuty a další jídla a nápoje, které jsme před pár lety neznali a teď se po nich můžeme utlouct

Někdy se podnikatelé trefí do mezery na trhu, což... více
Téma čísla 31.08.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Prohřátí organismu s pomocí celeru i švestek a izraelské bistro v Praze

Šéfkuchař Marek Šáda na září připravil menu, v... více
Jídlo a pití 29.08.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Nota Bene připravují kachní prso

Důraz na jasné chutě, jednoduchost a přímočarost. Taková je filozofie šéfkuchaře komorní restaurace... více
Jídlo a pití 29.08.2017
Moje specialita

V barvách italské vlajky: Jak připravit skvělé caprese

Lehký letní pokrm vznikl v Kampánii. Jeho základní suroviny - rajčata, bazalka a mozzarella - značí... více
Jídlo 30.08.2017

Zápisky protivného hosta

Lístek s sebou Na okraji Kunratic stojí u vstupu do jednoho z největších pražských lesoparků restaurace s příznačným názvem Na tý louce zelený.... více
Jídlo 25.08.2017
ego!

Chalupářská klasika: Připravte si výborné špekáčky na černém pivu

Léto bez buřtu je jako prázdniny bez slunce. Pravda, špekáček opečený nad doutnajícími uhlíky je... více
Jídlo 27.08.2017
Pracovní oběd

Lidé si vykládají fakta, jak se jim to hodí, říká přední český specialista na mezinárodní konflikty

Emil Aslan je předním českým specialistou na... více
Páteční oběd 25.08.2017

Gastroakce: Září přeje proseccu, pivu i asijské kuchyni

Zářijové víkendy budou patřit gastronomickým festivalům. Venku je pořád příjemně teplo, a tak se... více
Jídlo a pití 25.08.2017
Byznys menu

Vybroušená jednoduchost v restauraci Nota Bene: Ochutnali jsme skvostné hovězí i originální kulajdu

Důraz na jasné chutě, jednoduchost a přímočarost.... více
Restaurace 28.08.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Design i na talíři a levandulové donuty

Svěží chléb s mascarpone, rajčaty a mozzarellou potěšil Gourmetgurua v designovém bistru v... více
Jídlo a pití 23.08.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Rybí bistro a kozí sýr s grilovanými meruňkami

Bistro s čerstvými rybami a mořskými plody objevil Gourmetguru na pražských Vinohradech. Zjistil... více
Jídlo a pití 22.08.2017
  Celkem nalezeno: 2728.
 
<<Začátek    <Předchozí Zobrazuji: 49 - 96. Další>    Konec>>
reklama

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama