reklama

Téma: restaurace

Byznys menu

Znamenitá kuchyně posouvá Nejen Bistro k výšinám

Z nabídky karlínského Nejen bistra doporučujeme tatarák z býčího srdce servírovaný v morkové kosti.... více
Restaurace 03.07.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Rozlehlý vinohrad a rybí překvapení nad Prahou

Restaurace a vinařství Salabka sídlí na úpatí kopce v pražské Troji. Součástí podniku je největší... více
Jídlo 26.06.2017

McDonald’s zvažuje zdražování, trápí ho nedostatek lidí i rostoucí ceny surovin

McDonald’s zvažuje zdražení v českých restauracích, bojí se ale ztráty zákazníků. Přestože tržby... více
Byznys 26.06.2017
Autor HN

Sociální sítě Miloše Čermáka: Pět hvězdiček pro Podolku aneb Jak vypukla válka mezi youtuberem a restaurací a co z ní plyne

Sociální média dala některým lidem do ruky... více
Autorská strana 24.06.2017
ego!

Krátkodobým trendům se vyhýbám, říká restauratér Tomáš Karpíšek. Podniky buduje s vizí nesmrtelnosti

Mluví se o něm jako o nejúspěšnějším... více
Rozhovor 23.06.2017
Byznys menu

Na Perštýn se vrátila monarchie. Kuchyně nabízí novou podobu jídel z přelomu 19. a 20. století

Před pár týdny otevřený Pohostinec Monarch se... více
Restaurace 26.06.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Zlatá Praha připravují kuřecí prso se zeleninou a lanýžovou pěnou

Zlatá Praha na střeše pětihvězdičkového hotelu... více
Jídlo 20.06.2017

Zápisky protivného hosta

Křidýlko, burger, nebo žebírko? Šéfkuchař Pavel Matseushuk, jenž dříve působil v žižkovských podnicích Trattoria La Casa či Guston, otevřel na rohu... více
Jídlo 16.06.2017
Pracovní oběd

Líbí se mi thajský způsob života i tamní gastronomie, říká šéfkuchařka Sushi Time Olga Pavlíková

Ještě jí nebylo třicet, a už stihla spoluzaložit... více
Páteční oběd 16.06.2017
Byznys menu

Zlatá Praha v novém hávu. Kuchařský tým vsadil na české farmáře

Zlatá Praha na střeše hotelu InterContinental se po zásadní proměně znovu otevřela veřejnosti.... více
Restaurace 20.06.2017
Pracovní oběd

Němci o Češích moc nevědí, říká zpravodaj ARD. Snaží se to změnit svým videoblogem

Když Němci něčemu nerozumí, neříkají, že je to pro ně "španělská", nýbrž "česká vesnice". A právě... více
Páteční oběd 09.06.2017

Zápisky protivného hosta

Tour de France v Le terroir V čele kuchyně francouzské restaurace Le terroir v pražské Vejvodově ulici stáli v minulosti třeba takoví vyhlášení... více
Jídlo 09.06.2017

Komentář Miloše Čermáka: Típnutá svoboda?

Kritika zákazu kouření v restauracích z pozice bojovníka za svobodu je nudným intelektuálním kýčem. Ještě před deseti, či spíše patnácti lety mohla... více
Notebook miloše čermáka 14.06.2017
Byznys menu

Tam, kde se rodí Český lev a Mazaná liška. Pivovar Národní nabízí oázu v centru Prahy

Boduje rustikální koleno na pivu. V nabídce je i... více
Restaurace 12.06.2017
Moje specialita

Tiramisu: Toskánský dezert se smetanovým sýrem a kávovými piškoty

Tento dezert se podával už v nevěstincích za časů Benátské republiky. Vždyť v překladu znamená... více
Jídlo 07.06.2017
Pracovní oběd

Být ve firmě dvojka, nebo jednička je velký rozdíl, říká ředitelka Mountfieldu a vášnivá zahradnice Jana Moravová

V čele společnosti Mountfield stojí od prosince... více
Páteční oběd 02.06.2017

Restauratéři už montují cedulky Zákaz kouření, drtivá většina zákon dodržuje. Pokud zákazník netípne cigaretu, zavolá obsluha policii

Provozovatelé restaurací i kuřáci v první den... více
Události 02.06.2017
Byznys menu

Pocta severské gastronomii: Restaurace, ve které vědí, kde je sever

Boduje nezvyklé kvarteto chřestu i opulentní verze hovězí oháňky. Většinu pokrmů v Bistrotu... více
Restaurace 05.06.2017

Z popelníku "poupětníkem": Český cider mění skleněné nádoby na nedopalky v květináče

Od 31. května platí v českých restauracích a... více
Ateliér 31.05.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Restaurant Sova podává zmrzlinu z černého piva. Our cafe se spojilo s Divokými matkami

Nově otevřená restaurace Sova nabízí evropskou... více
Jídlo 31.05.2017

Zákaz kouření v hospodách, den první

Hospodští se bojí, že přijdou o hosty, radnice mají strach z hluku a nepořádku. Zato lékaři se... více
Titulní strana 31.05.2017

Zákaz kouření, den první: Restaurace o hosty nepřijdou, přilákají jiný typ hostů

Česko se stalo už 23. zemí Evropy, kde platí úplný zákaz kouření v barech a restauracích. Některé... více
Zákaz kouření 31.05.2017

Restaurace dostaly odklad. Za porušování zákazu kouření budou pokuty až v srpnu

Ministerstvo zdravotnictví oznámilo, že pokuty za porušování zákazu kouření ve veřejných prostorech... více
Domácí 30.05.2017

Loni vzniklo nejvíce hospod za posledních pět let. Podnikatelé tak kryli nápadný nárůst tržeb kvůli EET, tvrdí analytici

V Česku minulý rok vzniklo nejvíce hospod za... více
Byznys 30.05.2017

Zákaz kouření odporuje listině práv a svobod!

Zákazem kouření v restauracích v Česku skončí svoboda. Listina práv a svobod zaručuje právo na důstojnost. Kuřáci ale budou muset nedůstojně postávat... více
Názory 31.05.2017
SPECIÁL

SPECIÁL: Ještě den a cigareta v restauraci vás může přijít na pět tisíc korun. Někteří hospodští chystají "klubový" odboj

Poslední květnový den je zároveň prvním dnem, kdy... více
Domácí 31.05.2017
Pracovní oběd

Otevřeli jsme se komiksům, říká ředitelka nakladatelství Paseka Anna Rezková Horáčková

"Vydávat knihy je jako hrát ruskou ruletu," říká... více
Páteční oběd 26.05.2017
Byznys menu

Chřestové hody v průhonickém Coloseu: Vyzkoušeli jsme svěží jarní zeleninu zatepla i zastudena

Svěží jarní zelenině svědčí kombinace se šunkou i... více
Restaurace 29.05.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci La Loca připravují jarní salát z quinoy, ředkviček a pomerančů

Většinu pokrmů z menu restaurace La Loca si hosté... více
Jídlo 23.05.2017
Autor HN

Sociální sítě Miloše Čermáka: Konec spropitného se blíží. Anebo ne?

Spropitné je v USA velká věc. Všude. Když vám dveře podrží muž v uniformě, měli byste mu dát... více
Autorská strana 19.05.2017
Moje specialita

Pravý vídeňský řízek je chráněný zákonem: Musí být z telecího "na motýlka"

Ten pravý vídeňský se připravuje z telecího masa a vznikl tak trochu z nedostatku. Na rakouském... více
Jídlo 19.05.2017

Zápisky protivného hosta

Bistrøt 104 v nordickém stylu Severská kuchyně v posledních letech zažívá popularitu nejen v evropských metropolích, jejím kouzlem se nechávají... více
Jídlo 19.05.2017
Pracovní oběd

Peníze nejsou na mazlení. Poobědvali jsme na lodi s obchodní ředitelkou G4S

Lenka Nováková má kanceláře G4S v odlehlých koutech Prahy 8. Ráda si proto zajede na setkání do... více
Páteční oběd 19.05.2017
ego!

Až vzplane poslední cigareta: Budou ze zadýmených hospod kluby, kde se smí kouřit dál?

V některých restauracích a barech chtějí nad... více
Téma 21.05.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Restaurace Buvette přinesla do Hotelu Florenc vůni levandule

Hotel Florenc v Křižíkově ulici prošel v roce... více
Jídlo 18.05.2017
Byznys menu

Sdílené jídlo z pražské restaurace La Loca: Ochutnali jsme grilovaná chapadla

Většinu pokrmů z menu si hosté mohou objednat v menších porcích na stále populárnější "šérování".... více
Restaurace 22.05.2017

Stát vyžene kuřáky na ulici. Města zvažují další omezení pití na veřejnosti

Kvůli zákazu kouření vzroste hluk a nepořádek před hospodami. Některé radnice kvůli tomu uvažují o... více
Další témata 18.05.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Thajské Our Cafe se přesouvá do food trucku. Bude stát u metra v Karlíně

Karlínský "Thai father" zavřel malou restauraci... více
Jídlo 30.05.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Ulrika připravují candáta s chřestem

Na jídelním lístku pravidelně najdete okouny či štiky, přičemž způsob přípravy i přílohy se... více
Jídlo 16.05.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Restaurace Zlatá Praha na střeše hotelu InterContinental obměnila interiér i menu

Na samém vrcholu pražského hotelu... více
Jídlo 16.05.2017
ego!

Krotitelé jedlých rostlinek: Divoké bylinky pronikají i do těch nejluxusnějších restaurací

Bršlice kozí noha, tužebník jilmový, mařinka... více
Téma 12.05.2017
Pracovní oběd

Spolumajitel Aerofilms Ivo Andrle: Pojistkou pro kina jsou lidé, kteří chtějí pít a jíst

Je nám jedno, jestli si člověk koupí lístek do... více
Páteční oběd 12.05.2017
Byznys menu

Štika od Ulriky, víno od Johanna. V severočeských Třebívlicích jsme ochutnali speciality ze sladkovodních ryb

Na jídelním lístku pravidelně najdete okouny či... více
Restaurace 15.05.2017

Petr Indra obchodním ředitelem DámeJídlo.cz

DámeJídlo.cz, zprostředkovatel dovozu jídla z restaurací, posiluje vrcholové vedení o zkušeného manažera s dlouhodobou zkušeností v telekomunikacích... více
Pro HR manažery 08.05.2017
Moje specialita

Jak na nadýchané vafle? Tajemství se skrývá ve vajíčku

Nejznámější jsou bruselské a lutyšské. Servírují se s cukrem, džemem, banány a čokoládou... A... více
Jídlo 05.05.2017

Zápisky protivného hosta

Fajnová Gallery ve Four Seasons Pro propojení kvalitního výtvarného umění se špičkovou barovou kulturou se rozhodli v pražském hotelu Four Seasons... více
Jídlo 05.05.2017
Pracovní oběd

Zálibu v asijské kuchyni jsem našel během pracovních cest, říká ředitel firmy na výrobu bezpečnostních dveří

Už 26 let vede Ivan Pavlíček firmu na výrobu... více
Páteční oběd 05.05.2017

Svěží jarní chutě a výběr z více než 200 druhů vín. Ochutnali jsme jarní menu v Restaurantu Ungelt

Luxusní Restaurant Ungelt v týnském dvoře vedle... více
Jídlo 12.05.2017
  Celkem nalezeno: 1273.
 
<<Začátek    <Předchozí Zobrazuji: 49 - 96. Další>    Konec>>
reklama

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama