- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Nově všechny články v audioverzi
Jak správně vychutnat sýr: Naučte se triky Francouzů a Švýcarů
[name_short]
[notes.note_1]
[notes.note_2]
[name]
[notes.note_1]
[email]
Přihlášený uživatel
[number]
Platnost do: [valid.month]/[valid.year]
Možnost kdykoliv zrušit
Upozornění 2 dny před automatickou obnovou předplatného
Odesláním objednávky beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů, a souhlasím se Všeobecnými obchodními podmínkami vydavatelství Economia, a.s.
Beru na vědomí, že budu dostávat obchodní sdělení, týkající se objednaných či obdobných produktů a služeb společnosti Economia, a.s. Odmítnout zasílání
Můžete si prohlédnout kompletní nabídku,
která obsahuje předplatné i na delší období a tištěné vydání.
Jste přihlášený
Pokud potřebujete poradit, napište nám, nebo zavolejte na +420 233 071 111
Pokud potřebujete poradit, napište nám, nebo zavolejte na +420 233 071 111
Správně snoubit dobrý sýr s vínem tak, aby výsledkem byl zážitek pro gourmeta, učí Alena
Lucáková z pražského sýrařství U Závoje. Nahlédněte do tajů sýrů ve čtvrtečním magazínu HN Boutique.
Zbývá vám ještě 95 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
Máte již předplatné?
Přihlásit se
Související články
Legendární restaurace i nenápadné bistro v Paříži, experimentální kuchyně u Londýna, podnik v Barceloně a hotel s michelinskou hvězdou, ukrytý v...
29. 4. 2010 ▪ 11 min. čtení
Nejlepší restaurace na světě je v Kodani. Český podnik v žebříčku chybí
Do první desítky se podle listu El Mundo probojovaly čtyři podniky ze Španělska.
26. 4. 2010 ▪ 2 min. čtení
Téma: sýr
V eidamu nemůžeme Polsku konkurovat. S dezerty a mozzarellou je to jiné, říká šéf mlékáren v Kuníně a Klatovech
Michal Brada působí celý profesní život v potravinářství, a to hlavně v mléčném průmyslu. Už deset let stojí v čele tuzemského zastoupení francouzského mlékárenského obra Lactalis, pod který spadají mlékárny Kunín a Klatovy. I na Lactalis přitom...
20. 11. 2023 ▪ 12 min. čtení
Téma: sýr
V eidamu nemůžeme Polsku konkurovat. S dezerty a mozzarellou je to jiné, říká šéf mlékáren v Kuníně a Klatovech
Michal Brada působí celý profesní život v potravinářství, a to hlavně v mléčném průmyslu. Už deset let stojí v čele tuzemského zastoupení francouzského mlékárenského obra Lactalis, pod který spadají mlékárny Kunín a Klatovy. I na Lactalis přitom...
20. 11. 2023 ▪ 12 min. čtení
Vybíráme z HN
Vstávat a cvičit, nebo počkat na večer? Nová studie zkoumala, kdy je sportování nejzdravější
Ráno, nebo večer? Tohle dilema řeší rekreační sportovci i lékaři zkoumající zdravotní přínosy sportu. Tongyu Ma z Hong Kong Polytechnic...
19. 4. 2024 ▪ 2 min. čtení
Jak uspět v komunitní energetice. Jako aktivní zákazník, nebo energetické společenství?
Spuštění komunitní energetiky v Česku se blíží. Umožní sdílení elektřiny například mezi obecními budovami, sousedy či lze si ji posílat z chaty...
25. 4. 2024 ▪ 4 min. čtení
Franz Kafka a Touha stát se indiánem aneb Nejekonomičtější příběh světa je věta
Kdyby tak člověk byl indiánem, vždy pohotový, a předkloněn ve vzduchu na pádícím koni, stále znovu by se zachvíval krátkými otřesy země, až by...
25. 4. 2024 ▪ 4 min. čtení