Mezi ty nejúchvatnější čokolády, které můžete ochutnat, patří tabulky z francouzského města Tain L'Hermitage, kde se nachází výrobna společnosti Valrhona. Její výjimečnost spočívá ve výběru nejprémiovějších kakaových bobů, jichž se na plantážích po celém světě urodí ročně malý zlomek. Takový výběr z hroznů mezi čokoládami, dalo by se říct. Zřejmě nejlepším místem, kde ji okusit v Česku, je Café Saint Tropez, ukryté v pražské pasáži Lucerna.

Tato cukrárna je u nás jediným držitelem ocenění Valrhona expert. Věhlasnou čokoládu tady můžete ochutnat nejen v podobě tabulky, ale i jako ingredienci zdejších dezertů. K ochutnávání sladkých delikates si Proč ne?! pozvalo Ivetu Fabešovou, autorku kuchařky Iveta a sladká Francie. Bývalé office manažerce nedávno obrátila život naruby účast v kuchařské reality šou Na nože. Rychle nabytou televizní popularitu dokázala zužitkovat zajímavou knihou cukrářských receptů i vlastní cukrářskou výrobnou, jejíž otevření právě intenzivně chystá. Café Saint Tropez je její oblíbenou pražskou cukrárnou.