Pivovar se v létě uvedl dvěma pivy - Únětickou desítkou a Únětickou dvanáctkou. Obě jsou střídavě k dipozici i v nefiltrovaných variantách. K ochutnání pak buď přímo v pivovarském výčepu se zahrádkou nebo v okolních hospodách a restauracích, kde své pivo pivovar dodává.

Výčep s místními pivy nabízí kromě piva i teplo českou kuchyni. Od úterý do pátku od 18 hodin a o víkendech v 15 hodin se potom můžete s místními sládky projít po pivovaru v rámci exkurze, kterou pořádají pro návštěvníky zdarma.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se