"Vítejte na Hanspaulce, k obědu je králík se šípkovým přelivem, pečený ve víně s rozmarýnem. Marmeládu mám od paní Táborové z Českého Banátu, slaninu od řezníka Lajzy z Velké nad Věličkou a rozmarýn od hodné zahradnice z Mikulova. Tomu říkám ekologický luxus. Původní recept jsem autorsky vylepšil, takže si můžeme být jistí, že to nikdo jiný na světě nejí...

Žrádlo & Sádlo, společnost akciová či s ručením omezeným – podle toho, jak se mi to rýmuje v reklamních sloganech, jsem založil před 11 lety. Spustil jsem výrobu na úseku lilků a hlavním produktem se stala Rudolfova pasta z grilovaných lilků, kterou jsem distribuoval pod heslem „Hezké chvilky s mými lilky“. Nápady přibývaly a Hanspaulští si oblíbili zejména zvláštní vepřovou paštiku rillettes de porc.