Šéfkuchař Paul Day je pyšný na to, že v jeho restauraci ani kus zvířete nezůstane ležet ladem. Podívejte se, jak vykouzlí z hovězích šlach jednu z delikates, díky nimž odborníci jeho Sansho v anketě HN pasovali na nejlepší restauraci v Česku. Celý žebříček 25 restaurací najdete v dnešní příloze IN.
Českou gastronomii chválím, ale jestli by v něčem mohla jít dál, je to přijímání zpětné vazby,“ říká herec Lukáš Hejlík, autor Gastromapy a několika knih o českých restauracích. Jídlo a podniky po celém Česku hodnotí dlouhá léta a někde ho...
Českou gastronomii chválím, ale jestli by v něčem mohla jít dál, je to přijímání zpětné vazby,“ říká herec Lukáš Hejlík, autor Gastromapy a několika knih o českých restauracích. Jídlo a podniky po celém Česku hodnotí dlouhá léta a někde ho...