Staré pravidlo říká, že všeho se má užívat s mírou. A to platí i pro ochucení masa, které půjde na gril. „Řada lidí maso koření příliš, úplně pak zanikne chuť suroviny,“ říká Lukáš Vokrouhlík, šéfkuchař Grill Akademie Weber.

Jaké nejčastější chyby při přípravě masa na gril lidé podle něj dělají? Příliš mnoho koření je první z nich. Příliš dlouhé marinování druhá. Že má maso odpočívat minimálně přes noc naložené v lednici? Omyl, tvrdí Lukáš Vokrouhlík. Jak tedy na to?

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se