Šéfkuchař Norbert Niederkofler, který patří v Itálii k absolutní špičce, říká: "Na talíři to často vypadá tak jednoduše, ale ve skutečnosti je to velmi komplikované. Právě nejjednodušší věci jsou přitom nejlepší."

Zastává filozofii, že jeho jídla musí být jasná, čistá a srozumitelná, aby maximálně vyniklo kouzlo základních produktů, jejich vůní a chutí. "Bez respektu k přírodě nedosáhnete ničeho," tvrdí kulinární mág kombinující horskou kuchyni se středomořskou.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se