- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Nově všechny články v audioverzi
[name_short]
[notes.note_1]
[notes.note_2]
[name]
[notes.note_1]
[email]
Přihlášený uživatel
[number]
Platnost do: [valid.month]/[valid.year]
Možnost kdykoliv zrušit
Upozornění 2 dny před automatickou obnovou předplatného
Odesláním objednávky beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů, a souhlasím se Všeobecnými obchodními podmínkami vydavatelství Economia, a.s.
Beru na vědomí, že budu dostávat obchodní sdělení, týkající se objednaných či obdobných produktů a služeb společnosti Economia, a.s. Odmítnout zasílání
Můžete si prohlédnout kompletní nabídku,
která obsahuje předplatné i na delší období a tištěné vydání.
Jste přihlášený
Pokud potřebujete poradit, napište nám, nebo zavolejte na +420 233 071 111
Pokud potřebujete poradit, napište nám, nebo zavolejte na +420 233 071 111
Café Buddha v Praze na Vinohradech je komornější verzí známého stejnojmenného podniku.
Kuchyň vede zkušená thajská kuchařka z Bangkoku.
Dvěma pilíři restaurace jsou autentické speciality thajského venkova a asijské fusion.
Zbývá vám ještě 95 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
Máte již předplatné?
Přihlásit se
Související články
Slunečnicový chlebíček, pomazánka z cizrny nebo kuskusový makovec. Děti v libereckých školách možná ve společných jídelnách brzy najdou...
11. 2. 2015 ▪ 2 min. čtení
Španělské jednohubky tapas se narodily do chudoby, ale vyrůstají v luxusu
Speciální chuťovky se původně skládaly z toho, co měl kuchař právě po ruce. Nyní jsou tapas tématem mnoha gastronomických soutěží a menu...
9. 2. 2015 ▪ 3 min. čtení
Ekonom
Na sushi do Koishi chodí i hokejisté z NHL. Je lepší než v Edmontonu
Restaurace Koishi se prezentuje unikátní podobou euroasijské fusion kuchyně. Sushi sushimistra Noritady Saita je považováno za nejlepší v...
13. 2. 2015 ▪ 4 min. čtení
Krále sýrů z Tasmánie přibližuje výstava v muzeu v Ústí nad Orlicí
Neobyčejný život Milana Vyhnálka, který emigroval v roce 1949 přes Německo do Tasmánie v Austrálii, přibližuje návštěvníkům výstava v Ústí nad...
4. 3. 2015 ▪ 3 min. čtení
Recept
Italové na tatarák s topinkou na sádle zírali, ale nakonec byli nadšení
Na talíři kuličky koření, kopeček namletého hovězího masa, kostička jakéhosi želé, k tomu tenké topinky na sádle a stroužek česneku. Český...
8. 2. 2015 ▪ 3 min. čtení
Téma: jídlo
Všude za sebe platím. Za jídlo jsem schopný nechat v restauracích i 50 tisíc za měsíc
Českou gastronomii chválím, ale jestli by v něčem mohla jít dál, je to přijímání zpětné vazby,“ říká herec Lukáš Hejlík, autor Gastromapy a několika knih o českých restauracích. Jídlo a podniky po celém Česku hodnotí dlouhá léta a někde ho...
Spotlight
29. 4. 2024 ▪ 27:58 min.
Život se zvířaty
Cvrčci v granulích? Miliardový byznys jde s trendy a zákazníci slyší na odlišnosti
11. 4. 2024 ▪ 7 min. čtení
Nevypadá to jako něco, co byste si sami uvařili? Nejezte to, radí odborník
5. 3. 2024 ▪ 4 min. čtení
Šéf Kellogg’s doporučil chudým, ať večeří cereálie. Teď sklízí kritiku a přirovnání k francouzské královně
29. 2. 2024 ▪ 4 min. čtení
Téma: jídlo
Všude za sebe platím. Za jídlo jsem schopný nechat v restauracích i 50 tisíc za měsíc
Českou gastronomii chválím, ale jestli by v něčem mohla jít dál, je to přijímání zpětné vazby,“ říká herec Lukáš Hejlík, autor Gastromapy a několika knih o českých restauracích. Jídlo a podniky po celém Česku hodnotí dlouhá léta a někde ho...
Spotlight
29. 4. 2024 ▪ 27:58 min.
Život se zvířaty
Cvrčci v granulích? Miliardový byznys jde s trendy a zákazníci slyší na odlišnosti
11. 4. 2024 ▪ 7 min. čtení
Spotlight
Špatná strava má větší podíl na úmrtích než alkohol a kouření. Základ je ovoce a zelenina, klidně i svíčková
3. 4. 2024 ▪ 2 min. čtení
Nevypadá to jako něco, co byste si sami uvařili? Nejezte to, radí odborník
5. 3. 2024 ▪ 4 min. čtení
Šéf Kellogg’s doporučil chudým, ať večeří cereálie. Teď sklízí kritiku a přirovnání k francouzské královně
29. 2. 2024 ▪ 4 min. čtení
Vybíráme z HN
Nejdřív zrušili bakalářské práce, teď VŠE zkrátí studium na magistra u poptávaného oboru
Pouhý rok výuky, pak několikaměsíční praxe a diplomová práce bude nově stačit k získání magisterského titulu. A to na Fakultě podnikohospodářské...
26. 4. 2024 ▪ 4 min. čtení
Úřady získají své „zásobníky talentů“. Dvojky z výběrových řízení dostanou další šanci automaticky
Tahle pracovní pozice vám unikla o fous, ale hodili byste se nám jinam – chcete? Takovou větu budou nejspíš slýchat od příštího roku...
1. 5. 2024 ▪ 4 min. čtení
Bankovní daň jako pomsta za nezdařenou windfall tax? Jiný důvod ODS nemá
Posledních 14 dní jsou čeští bankéři na nohou. Do hry se totiž dostala sektorová daň, která by akcionáře jimi vedených bank, mezi nimiž jsou i...
1. 5. 2024 ▪ 4 min. čtení