- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Nově všechny články v audioverzi
Zápisky protivného hosta: Řecké taverny v době krize, kanadské hranolky a fondán s chřestem
[name_short]
[notes.note_1]
[notes.note_2]
[name]
[notes.note_1]
[email]
Přihlášený uživatel
[number]
Platnost do: [valid.month]/[valid.year]
Možnost kdykoliv zrušit
Upozornění 2 dny před automatickou obnovou předplatného
Odesláním objednávky beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů, a souhlasím se Všeobecnými obchodními podmínkami vydavatelství Economia, a.s.
Beru na vědomí, že budu dostávat obchodní sdělení, týkající se objednaných či obdobných produktů a služeb společnosti Economia, a.s. Odmítnout zasílání
Můžete si prohlédnout kompletní nabídku,
která obsahuje předplatné i na delší období a tištěné vydání.
Jste přihlášený
Pokud potřebujete poradit, napište nám, nebo zavolejte na +420 233 071 111
Pokud potřebujete poradit, napište nám, nebo zavolejte na +420 233 071 111
Podle Gourmetgurua existuje v Praze a okolí jediná skvělá restaurace nabízející řeckou kuchyni a pak ještě jedna s nekonečně dobrým prostředím.
Na hranolkový trh se chystá nový hráč: podnik Garage zaměřený na kanadský fast food.
V Café Lounge na pražském Újezdě dělají fantastické snídaně, ale dostanete tady i jeden výjimečný dezert.
Zbývá vám ještě 95 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
Máte již předplatné?
Přihlásit se
Související články
Zatímco na poli "velkých restaurací" se v Praze prakticky nic neděje, trh s pouličním jídlem roste neuvěřitelně. Opravdový kebab je skvělá věc,...
25. 6. 2015 ▪ 3 min. čtení
Zápisky protivného hosta: Popletený Ugo, rizoto bez rizika a Red Pif bez Levého
Stačí pár vteřin nebo gramů navíc a z rizota se stane podivný rýžový nákyp či vysušená hrouda. Ne tak v pražském v Universalu. Gourmetguru je...
18. 6. 2015 ▪ 3 min. čtení
Zápisky protivného hosta: Nebezpečná voda z kohoutku, farmářská éčka a moc festivalů
Šéfkuchař Grand Cru Jan Punčochář tvrdí, že většina opravdu dobrých farmářů dodávajících dobrým restauracím se na trhy nikdy nedostane, protože...
15. 6. 2015 ▪ 3 min. čtení
Téma: gastronomie
Zakladatel „kuchařů bez hranic“ se pyšní michelinskými hvězdami i nominací na Nobelovu cenu míru. Jeho jídlo pomáhá na Ukrajině nebo v Gaze
Hvězdný představitel vysoké gastronomie Španěloameričan José Andrés se svou neziskovkou World Central Kitchen už vařil pro lidi postižené zemětřesením na Haiti, hurikánem v Portoriku i válkou na Ukrajině. Organizace pomáhá i v Gaze, kde izraelská...
9. 4. 2024 ▪ 5 min. čtení
Den navíc nepomohl. Podnikatelům v gastru se nedařilo ani v únoru. Kdo je výjimkou?
27. 3. 2024 ▪ 3 min. čtení
#jídlove Lukáše Hejlíka: Flek je jako celé Brno: hravý, drzý, odvážný a udržitelný
28. 3. 2024 ▪ 2 min. čtení
Popeyes se nebojíme, říká šéfka českého McDonald’s. Řetězec zvýšil tržby a plánuje nové pobočky
28. 2. 2024 ▪ 4 min. čtení
24 hodin v St. Moritz: Průvodce exkluzivním vrcholem světa
6. 3. 2024 ▪ 6 min. čtení
Téma: gastronomie
Zakladatel „kuchařů bez hranic“ se pyšní michelinskými hvězdami i nominací na Nobelovu cenu míru. Jeho jídlo pomáhá na Ukrajině nebo v Gaze
Hvězdný představitel vysoké gastronomie Španěloameričan José Andrés se svou neziskovkou World Central Kitchen už vařil pro lidi postižené zemětřesením na Haiti, hurikánem v Portoriku i válkou na Ukrajině. Organizace pomáhá i v Gaze, kde izraelská...
9. 4. 2024 ▪ 5 min. čtení
Den navíc nepomohl. Podnikatelům v gastru se nedařilo ani v únoru. Kdo je výjimkou?
27. 3. 2024 ▪ 3 min. čtení
#jídlove Lukáše Hejlíka: Flek je jako celé Brno: hravý, drzý, odvážný a udržitelný
28. 3. 2024 ▪ 2 min. čtení
Popeyes se nebojíme, říká šéfka českého McDonald’s. Řetězec zvýšil tržby a plánuje nové pobočky
28. 2. 2024 ▪ 4 min. čtení
24 hodin v St. Moritz: Průvodce exkluzivním vrcholem světa
6. 3. 2024 ▪ 6 min. čtení
Vybíráme z HN
Stavba
Nejčastější chyby podle Ferdinanda: sezení na terase, automatická závlaha či málo jahod a pokory
Ferdinand Leffler je zahradní architekt a zakladatel ateliéru Flera. Je známý z pořadu České televize Ferdinandovy zahrady.
17. 4. 2024 ▪ 4 min. čtení
ANO zrušilo účast na schůzce k důchodům na Hradě. Pavel považuje další jednání v tomto formátu za bezpředmětné
Opoziční hnutí ANO podle prezidentské kanceláře zrušilo účast na plánovaném pondělním jednání o důchodové reformě. Kancelář prezidenta republiky...
19. 4. 2024 ▪ 3 min. čtení
V polovině příštího roku čeká Česko důležitý moment. Odstřihne se od ruské ropy
Česká republika se v roce 2025, po šedesáti letech, obejde bez ruské ropy z ropovodu Družba. Bude to jedna z největších změn na energetické mapě...
19. 4. 2024 ▪ 4 min. čtení
Ranní brífink
Komu patří Karsit? Románová detektivka z reálného života českého byznysu
V Ranním brífinku se podíváme na příběh strojírenské firmy Karsit z východních Čech, kolem níž se točí pozoruhodný spor dědiců i zájemců o její...
19. 4. 2024 ▪ 08:53 min.