Přemýšleli jste někdy o tom, jak se vyrábí zmrzlina? Zašli jsme do kavárny Cacao v ulici V Celnici a požádali cukrářku Nikolu Zvoníčkovou, aby nám její přípravu ukázala. Pražská kavárna Cacao je odnoží stejnojmenného slovinského řetězce, který provozuje podniky v Lublani a přímořské Portoroži. "V nabídce máme obvykle 24 příchutí zmrzliny, které denně doplňujeme," vysvětluje drobná brunetka, která prošla školením přímo ve Slovinsku. V kavárně má kromě pečení dortů na starosti právě zmrzlinu.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se