Připravte se na to, že pokud jste od přírody netrpěliví, čeká vás při realizaci téhle francouzské lahůdky peklo. Vlastně vás čeká tak jako tak, protože když se rozlije kuchyní božská vůně, jde teprve o začátek. Ještě to potrvá, než se tahle pochoutka ocitne na talíři, ale odměnou je chuť z ráje, zvlášť když ji podtrhnete sklenkou vína.

S chladnějšími dny přichází chuť na intenzivnější masité pokrmy, a ačkoliv už jen zřídka topíme v kamnech, na nichž se daří pomalu "taženým" jídlům, dušení při nízké teplotě je stále populárnější. Připravuje se tak i kohout na víně.

Zbývá vám ještě 80 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se