Restaurace Loreta Golf Club láká na lososa s wasabi Autor ▪ Petr Šoukal
Názorná ukázka, jak lze chutně a nápaditě vařit pro poměrně konzervativní golfovou klientelu.
V restauraci golfového klubu Loreta v Pyšelích se každý den připravuje nové menu z čerstvých a sezonních surovin.
Zapomeňte proto na polotovary, mražené ingredience i stálé menu, každý den ochutnáte něco nového.
Ultrazpracované potraviny jsou všude. Přetékají jimi police supermarketů a tvoří většinu kalorií, které průměrný člověk za den zkonzumuje. Jenže podle různých studií právě tento typ stravy způsobuje vyšší riziko kardiovaskulárních nemocí, cukrovky,...
Ultrazpracované potraviny jsou všude. Přetékají jimi police supermarketů a tvoří většinu kalorií, které průměrný člověk za den zkonzumuje. Jenže podle různých studií právě tento typ stravy způsobuje vyšší riziko kardiovaskulárních nemocí, cukrovky,...