Do restaurace Bellevue přišel před několika měsíci kreativní šéfkuchař Marek Šáda, který působí také v nedalekém Mlýnci. Šáda, který se nebojí neotřelých nápadů, v ambiciózní restauraci vytváří nápaditá a hravá jídla. Od května v Bellevue připravuje nové menu, které voní jarem i nádechem léta, po které bude hostům k dispozici.

Marek Šáda se poohlédl po blízkém evropském trhu, na němž vybral suroviny. Za zmínku stojí kotletky z "Hohenlohe" selete, kroupy, brambory, majoránka a omáčka z bílého zelí, které jsou dováženy z Německa. Z farmy, která byla opakovaně oceněna za nejkvalitnější vepřové maso v Německu.

Zajímavý, ale tradiční původ má pokrm, jehož základem je ruppinský jehněčí hřbet doplněný medvědím česnekem, lilkem, bulgurem a jogurtem. Maso pochází z německého Brandenburgu od pastýřů, kteří si předávají znalosti po generace. Jehňata se živí výhradně mateřským mlékem a čerstvou trávou na pastvinách okolo Rýna.