Tradiční evropská kuchyně s moderním šmrncem

Restaurant Sova v Balbínově ulici na pražských Vinohradech objevil Gourmetguru před pár týdny. Dozvěděl se, že majitelem podniku je Andrei Novikov a jeho rodina, kteří hledali v Praze místo pro restauraci dlouhodobě. Když se jim podařilo najít prostory necelé dvě minuty chůze od náměstí Míru, chtěli zachovat jejich atmosféru. Interiér proto zrestaurovali a prostor lehce osvěžili moderním designem.

Interiér Restaurantu Sova.V restauraci Sova připravují evropskou i českou kuchyni s moderními prvky - salát z kapra tu podávají za doprovodu kouře ze dřeva, salát z makrely s mussem z červené řepy v kapalném dusíku. Specialitou je domácí zmrzlina z černého piva. Gourmetgurua zaujal také vepřový bok dušený na pivu a telecí líčka.

Zbývá vám ještě 70 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se