Časy, kdy nám mořské ryby na talíři nevoněly, jsou naštěstí už dávno pryč, je totiž z čeho vybírat. Losos, tuňák, halibut, mořský ďas, mořský vlk… Pravda, těžko srovnávat s dnešní nabídkou dřívější čtvereček mrazené tresky, v lepším případě nějakou tu rozmrazenou podkovu.

Současné možnosti dát si rybu chlazenou a krásně čerstvou se prakticky neliší od zemí, které mají moře. Tak už zbývá jen si vyhrát s přípravou. Co přidat trochu exotiky? Stačí pár drobností a je překvapivé, co to na talíři udělá jenom s kouskem ryby a bramborovou kaší.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se