V interiéru nezůstal z původní restaurace kámen na kameni. Michelinské Allegro je definitivně minulostí. Nové CottoCrudo chce být neformální, i když elegantní restaurace s vysokou kvalitou kuchyně. Jak je postaveno nové menu, shrnuje ve zkratce název restaurace.

CottoCrudo doslova znamená "vařený a syrový". Šéfkuchař Richard Fuchs bude svým hostům nabízet klasickou italskou kuchyni (cotto) v kombinaci s tradičním italským sashimi a dalšími specialitami italské studené kuchyně (crudo). Ty budou kuchaři připravovat na speciálním baru, přímo na očích hostům, kteří si jídlo objednali.

Zbývá vám ještě 80 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se