V asijské fusion restauraci SaSaZu je jídlo rozděleno do pěti různých skupin - Sambal, Otak-Otak, Flame, Roti a Tai-Tai Grill. I proto je nejlepší je objednat si více různých chodů, z umně naaranžovaných talířů pak mohou ochutnávat všichni u stolu.

To doporučuje i majitel a šéfkuchař restaurace SaSaZu Shahaf Shabtay. Narodil se v Izraeli a po povinné vojenské službě nastoupil do prestižní francouzské kuchařské školy. To prý pro Shabtaye bylo nejlepší rozhodnutí v životě. "Dala mi ten nejlepší základ," říká vyhlášený fusion šéfkuchař.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se