Šéfkuchař hospůdky Na Radnici v pražských Vysočanech Marek Ryšavý je pyšný především na obědy. V hospodě vaří každý den patnáct jídel, aby si hosté měli z čeho vybrat. Svíčková, guláš a řízek jsou úplné stálice. "To vaříme pořád. Můžeme se přetrhnout ve vymýšlení různých originálních českých receptů, ale štamgast si vždycky dá  svíčkovou," usmívá se.

Skvělá plzeňská tanková dvanáctka, kterou čepují spolu s Gambrinusem a nealkoholickým Radegastem, se k tomuto místu prostě hodí. A i jídlo je do velké míry podřízeno pivu a jeho konzumentům. Obří porce grilovaných žeber, krkovice nebo kuřecích křídel dostanete s kyselými okurkami, perlovými cibulkami a několika druhy hořčice.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se