Podívejte se, jak připravuje maso na rostbeef šéfkuchař pražské restaurace Čestr Vlastimil Lacina Jiroš. Čím jej koření? Pepřem a bylinkami. Hořčice? Když je dobré maso, je to zbytečné, jen to podle něj potlačí chuť pořádné hovězí flákoty.
Českou gastronomii chválím, ale jestli by v něčem mohla jít dál, je to přijímání zpětné vazby,“ říká herec Lukáš Hejlík, autor Gastromapy a několika knih o českých restauracích. Jídlo a podniky po celém Česku hodnotí dlouhá léta a někde ho...
Českou gastronomii chválím, ale jestli by v něčem mohla jít dál, je to přijímání zpětné vazby,“ říká herec Lukáš Hejlík, autor Gastromapy a několika knih o českých restauracích. Jídlo a podniky po celém Česku hodnotí dlouhá léta a někde ho...