reklama
reklama
12. 9. 2012 | poslední aktualizace: 12. 9. 2012  09:09
FOTO: Jak vzniká burčák krok za krokem

OBRAZEM: Burčáková sezona začala. Podívejte se, jak se vyrábí krok za krokem

Vinařské klišé praví, že burčáku je třeba vypít zhruba tolik, kolik má člověk krve. Tedy zhruba pět litrů. Do malého rodinného vinařství ve Velkých Žernosekách se jeho milovníci sjíždějí zdaleka. Podívejte se, jak burčák vzniká. Více se o tématu dočtete v IN magazínu Hospodářských novin, který vychází ve středu 12. září.
Topi Pigula
Topi Pigula
Externí spolupracovník
Čtěte více o: burčák | víno | Česko
Rané odrůdy už vydávají své poklady.
Rané odrůdy už vydávají své poklady.
foto: Topi Pigula
reklama
Autoři: Topi Pigula
reklama
Zobrazit náhled
Zbývá 1000 znaků
Kam na vinobraní a burčáky (Marek)
Mohlo by se hodit - seznam vinobraní a burčákfestů na tento víkend...
Zobrazit diskusi
Nejčtenější
reklama
reklama
reklama
reklama