Zvolit jako gastronomický koncept kuchyni jednoho regionu je skvělý nápad. Zvlášť je-li takový region součástí kulinářsky členité a rozmanité země, jakou je Francie. Pokud se podnik rozhodne pro francouzskou kuchyni v nejširším slova smyslu, hrozí jeho menu vždy částečná roztříštěnost a skoro jistě neúplnost.

Když se tedy v Praze začalo mluvit o připravované alsaské restauraci, zdálo se, že je na obzoru další místo, kam bude stát za to chodit. Zvlášť když se alsaskou Le Winstub rozhodla vybudovat skupina, která už provozuje úspěšné Les Moules či brasserii La Gare.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se