Redakce Hospodářských novin se během příštího měsíce bude stěhovat do pražského Karlína. Kromě obvyklých starostí typu "jak všechny věci dostat do tří krabic" se napříč novinami řeší hlavně tři zásadní otázky: 1) Vaří tam někde slušné kafe? 2) Kam se v Karlíně dá jít na pivo? 3) A na oběd? Třetí dotaz nejčastěji směřuje na mě, takže na pravém břehu Vltavy už nějakou chvíli podnikám terénní průzkum.

Zatím se zdá, že Karlín je ideální polohou pro noviny, které vstupují do nové éry. Tahle čtvrť je totiž místem, kde nápady rostou ze země. Tedy alespoň ty gastronomické. Byl to Karlín, kde před časem vznikla první pražská polévkárna, otevřelo tu jedno z prvních vietnamských bister ve městě... A teď se k předchozím přidává další nový koncept: salátový bar Chop'd.

 

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se