Nadšeně vítám každý přírůstek do skupiny nekuřáckých hospod, kam se nechodí jen udržet světové prvenství v konzumaci piva, ale kde se dá i dobře najíst. Po několika úspěšných realizacích může takový koncept působit snadně, bohužel v případě brněnské Tankovny se ukázalo, že vypuštěný závěr zhatí spoustu kvalitně odvedené práce.

Při hodnocení "lepších" pivnic si pokládám otázku: Vzal bych tam zahraniční návštěvu, abych jí předvedl českou gastronomii?

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se