Většinou je tato tlačenka připravována v období Velikonoc, kdy už jsou první zelené bylinky a obarvená vařená vajíčka. Příprava čtyř porcí vyjde na zhruba 50 minut, dalších 15 minut zabere vaření.

Suroviny na tlačenku:

10 ks vajec
30 g vyloupaného hrášku
50 g listové kapusty
50 g mrkve
6 g (3 ks) plátkové želatiny
100 ml vody
100 ml smetany 33%
50 g uzeného boku
sůl, pepř

Zbývá vám ještě 70 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se