reklama
reklama
9. 5. 2014 | poslední aktualizace: 12. 5. 2014  12:10
S Martinem Wichterlem do La Terroir

V pražské restauraci Le Terroir je šikovný kuchař, říká Martin Wichterle

Martin Wichterle, majitel holdingu Wikov Industry, považuje za dobrou volbu pro pracovní oběd restauraci Le Terroir v centru Prahy. Kromě stálého jídelního lístku doporučuje vyzkoušet i menu, které vytváří šéfkuchař Jan Punčochář.
Čtěte více o: Byznys lunch | jídlo | restaurace | Praha
Martin Wichterle
Martin Wichterle
foto: Archiv HN

Vybrat správnou restauraci na oběd s obchodními partnery není jednoduché. Server IHNED.cz proto oslovil manažery, podnikatele a obchodníky, pro které jsou restaurace často druhou "kanceláří". V jednoduchém dotazníku popsali místo, které by pro byznys lunch doporučili i ostatním kolegům. Ať už kvůli dobrému jídlu, prostředí nebo obsluze.

Martin Wichterle, majitel holdingu Wikov Industry, doporučuje restauraci Le Terroir na pražském Starém Městě.

Proč jste vybral zrovna tuto restauraci?
Protože je nejlepší :-)

Nabízí restaurace ve všední dny zvýhodněné (byznys) menu?
Ano.

Je něco zajímavého na prostředí restaurace?
Je tam velmi šikovný kuchař Jan Punčochář a to je nakonec s mírnou nadsázkou na každé restauraci to nejzajímavější. A pak půdní profily významných francouzských vinic.

reklama

Jak jste spokojený s obsluhou?
Spokojen. Jinak bych tam nechodil.

Co z nabídky můžete osobně doporučit?
Všechno.

Je něco, co vám v této restauraci vadí?
Na nic si nevzpomínám.

Stalo se vám někdy u pracovního oběda něco překvapivého?
No to bezesporu, zejména v asijských destinacích. Servírování živých, respektive položivých živočichů, a to nemyslím ústřice, opravdu nemusím.

laterroir

Jakou lahev si objednáte, když oslavujete úspěch?
Co největší lahev šampaňského. Dokonce i v případě neúspěchu.

Nechceme vás zneklidňovat, ale kdybyste si měl vybrat poslední jídlo před popravou, jaké by to bylo?
Asi něco tekutého a co nejvíc.

Kontakt na doporučenou restauraci:
Restaurant Le Terroir
Vejvodova 1, Praha 1
www.leterroir.cz

Polední menu:
Menu o třech chodech stojí 1190 korun.

reklama
Zobrazit náhled
Zbývá 1000 znaků
HMM.. (anonym)
BOMBA..
Re: V pražské restauraci Le Terroir je šikovný kuchař, říká Martin Wichterle (anonym)
přesně...
Re: V pražské restauraci La Terroir je šikovný kuchař, říká Martin Wichterle (anonym)
bez si dat vlasak s rohlikem a nevnucuj se
Re: V pražské restauraci La Terroir je šikovný kuchař, říká Martin Wichterle (anonym)
Má šikovnou manželku. Nemusí se na večeři trmácet až do centra
Zobrazit diskusi
Nejčtenější
reklama
reklama
reklama
reklama