Pokud si myslíte, že jezdit po venkově na Vysočině znamená cpát se v předpotopních interiérech rozmraženým kuřecím plátkem s broskví z plechovky, dejte si do navigace obec Mitrov blízko Dolní Rožínky. Poopravíte si obraz o malé české gastronomii na periferii.

Ocitnete se totiž v areálu, kde vám naservírují steak jako z poučné kuchařky o mase, které nyní vévodí pultům knihkupectví.

Ovšem nezájem a laxní přístup obsluhy vrací tento perfektně nastavený plán se super masem ze zrárny zpět k lokální, ubohoučké a usmolené broskvi. A to je velká škoda.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se