Do jídelního lístku se ani nepodívá. Bez váhání si objednává okru na cibulce a domácí sójový sýr se špenátem. Svá oblíbená jídla. Indicky.

Poté, co se 5. divize Metrostavu přestěhovala na Palmovku, nevynechá její šéf Roman Fuksa příležitost zajít na oběd do restaurace Curry House, která sídlí jen pár kroků od stanice metra. Do skromné restaurace připomínající spíš bistro bere bez obav i zahraniční návštěvy.

"Dělají tu nejlepší polévku z červené čočky s koriandrem a česnekem v Praze," říká manažer a ptá se, zda si ji na úvod oběda dám také. Neodolám.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se