Jan Punčochář patří mezi několik šéfkuchařů, které průměrný český gurmet zná podle jména. Svoje jméno si "odpracoval" a nikomu nemusí být za nic vděčný. Loni přijal nabídku vařit v restauraci Grand Cru na pražském Novém Městě. Tam se pokouší o velkou gastronomii v tom nejlepším slova smyslu.

Známé jméno je v takovém případě výhoda i nevýhoda. Přivádí do podniku hosty, ale zároveň vzbuzuje očekávání, která někdy může být obtížné naplnit. Grand Cru v tomhle zůstává – když budeme chtít být hodní – tak ve dvou třetinách cesty. Směr dobrý, ale do cíle ještě docela daleko.


null

 
Byli jste v poslední době na zajímavém obědě či večeři? Nebo se chystáte? Schovejte si účtenku, vyfoťte si objednaná jídla a pošlete nám i s komentáři, co vám chutnalo/nechutnalo a proč. 
 
Pro správnou funkčnost povolte javascript ve Vašem prohlížeči