- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Nově všechny články v audioverzi
Zápisky protivného hosta: Bezová limonáda není, bez ještě nekvete
[name_short]
[notes.note_1]
[notes.note_2]
[name]
[notes.note_1]
[email]
Přihlášený uživatel
[number]
Platnost do: [valid.month]/[valid.year]
Možnost kdykoliv zrušit
Upozornění 2 dny před automatickou obnovou předplatného
Odesláním objednávky beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů, a souhlasím se Všeobecnými obchodními podmínkami vydavatelství Economia, a.s.
Beru na vědomí, že budu dostávat obchodní sdělení, týkající se objednaných či obdobných produktů a služeb společnosti Economia, a.s. Odmítnout zasílání
Můžete si prohlédnout kompletní nabídku,
která obsahuje předplatné i na delší období a tištěné vydání.
Jste přihlášený
Pokud potřebujete poradit, napište nám, nebo zavolejte na +420 233 071 111
Pokud potřebujete poradit, napište nám, nebo zavolejte na +420 233 071 111
Gourmetguru překonal strach z obědu v turistické zóně a v Českém Krumlově zašel do jednoho z hostinců s výhledem na meandrující Vltavu.
Majitel Bugsy's Baru Václav Vojíř vymyslel geniální soutěž: Kdo první vypije třicet lahví šampaňského Dom Perignon, jede do Champagne na výlet.
A nakonec jeden objev: restaurace Lavande v Praze na Smíchově, kde vám teď nedají bezovou limonádu, protože bez ještě nekvete.
Zbývá vám ještě 95 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
Máte již předplatné?
Přihlásit se
Související články
Fotogalerie
Skvělý záběr pouličního kuchaře v malajsijském Kuala Lumpuru od australského fotografa Davida Griffena zvítězil v letošním ročníku prestižní...
12. 5. 2015
ego!
Restaurace Jelica v zastrčeném Zlíchově podává vyhlášenou srbskou pljeskavicu
Šéfkuchař restaurace Jelica kombinuje tradiční srbskou kuchyni s vitariánským jídlem. Interiér zdobí vyšívané ubrusy, malované talíře nebo lampy...
16. 10. 2015 ▪ 3 min. čtení
Recept
Chřest z bavorského regionu Franky je pokrm králů i všelék chránící před bouřkou
O prvním chřestu už byla na těchto stránkách řeč, teď tahle křehká jarní zelenina kraluje naplno. Farmářským trhům, domácím jídelníčkům i...
8. 5. 2015 ▪ 4 min. čtení
ego!
Dýška jsou jako aplaus v opeře. Sluší se ocenit pěveckou hvězdu i orchestr
Nejštědřejšími dárci dýšek jsou Američané a Kanaďané, naopak nejméně prý platí Italové, Francouzi a Němci. Proč se po roce 2000 stále udržuje...
8. 5. 2015 ▪ 12 min. čtení
Byznys lunch
Šéf Bontonfilmu Palán má rád Jiřího Wolkera a básně nejen čte, ale i píše
Ředitel Bontonfilmu Martin Palán má slabost pro Ameriku. Na vysoké škole si přivydělával tím, že turisty, převážně Američany, provázel po Praze....
7. 5. 2015 ▪ 6 min. čtení
Téma: restaurace
Den navíc nepomohl. Podnikatelům v gastru se nedařilo ani v únoru. Kdo je výjimkou?
Ačkoliv měl letošní únor o den víc, tržby hospodským a dalším podnikatelům v gastronomii v porovnání s loňskem klesly o procento. Pokračuje tak trend z počátku roku, kdy jim v lednu tržby meziročně spadly o pět procent. Jde o data bez započítání...
27. 3. 2024 ▪ 3 min. čtení
Hokejové mistrovství světa pomůže českým hotelům. Hlásí téměř plnou obsazenost a za ceny o desítky procent vyšší
21. 3. 2024 ▪ 4 min. čtení
Platby kartou neznamenají nižší spropitné. Co o „dýšku“ rozhoduje a kdy ho lidé dávají nejčastěji?
8. 2. 2024 ▪ 4 min. čtení
Glosa Julie Hrstkové
Země cash only aneb Česká verze konzervativismu v ryzí podobě
6. 2. 2024 ▪ 2 min. čtení
Pro podniky to může být rozdíl mezi životem a smrtí. Itálie chce regulovat internetová hodnocení restaurací a hotelů
31. 1. 2024 ▪ 2 min. čtení
Téma: restaurace
Den navíc nepomohl. Podnikatelům v gastru se nedařilo ani v únoru. Kdo je výjimkou?
Ačkoliv měl letošní únor o den víc, tržby hospodským a dalším podnikatelům v gastronomii v porovnání s loňskem klesly o procento. Pokračuje tak trend z počátku roku, kdy jim v lednu tržby meziročně spadly o pět procent. Jde o data bez započítání...
27. 3. 2024 ▪ 3 min. čtení
Hokejové mistrovství světa pomůže českým hotelům. Hlásí téměř plnou obsazenost a za ceny o desítky procent vyšší
21. 3. 2024 ▪ 4 min. čtení
Platby kartou neznamenají nižší spropitné. Co o „dýšku“ rozhoduje a kdy ho lidé dávají nejčastěji?
8. 2. 2024 ▪ 4 min. čtení
Glosa Julie Hrstkové
Země cash only aneb Česká verze konzervativismu v ryzí podobě
6. 2. 2024 ▪ 2 min. čtení
Pro podniky to může být rozdíl mezi životem a smrtí. Itálie chce regulovat internetová hodnocení restaurací a hotelů
31. 1. 2024 ▪ 2 min. čtení
Vybíráme z HN
NEKROLOG
Zvedni se a jdi dál. Metoda světově uznávaného profesora Ervína Adama fungovala v koncentráku, v emigraci i při hurikánu
Ve 101 letech zemřel vězeň Osvětimi a významný česko-americký epidemiolog Ervín Adam. Přispěl k výzkumu rakoviny i vymýcení dětské obrny.
25. 3. 2024 ▪ 7 min. čtení
V 90 letech zemřel nobelista Daniel Kahneman. Psycholog, který ekonomii vrátil člověčinu
Nestává se často, aby Nobelovu cenu za ekonomii získal psycholog. Ve středu zesnulému Danielu Kahnemanovi se to podařilo. A nebýt předčasného...
29. 3. 2024 ▪ 4 min. čtení
Dvě zimy a dost. Katastrofické odhady cen plynu jsou snad minulostí
S příchodem jarního počasí nám skončila zimní sezona a týká se to i plynových zásobníků. Od tohoto týdne nám bude plyn v zásobnících přibývat. A...
28. 3. 2024 ▪ 2 min. čtení