Tiramisu z pražské restaurace Osteria da Clara Autor ▪ Aneta Šaferová
Jak napovídá překlad slov tirami su neboli zvedni mě či vytáhni mě, tiramisu má za úkol zvednout náladu a povzbudit.
A to nejen kvůli silnému espresu, které se dezertem prolíná, ale také díky poctivému tučnému mascarpone, které z dezertu činí kalorickou bombu.
Majitel a šéfkuchař pražské restaurace Osteria da Clara Glenn Švarc připomíná, že přísady nesnesou kompromis.
Ačkoliv měl letošní únor o den víc, tržby hospodským a dalším podnikatelům v gastronomii v porovnání s loňskem klesly o procento. Pokračuje tak trend z počátku roku, kdy jim v lednu tržby meziročně spadly o pět procent. Jde o data bez započítání...
Ačkoliv měl letošní únor o den víc, tržby hospodským a dalším podnikatelům v gastronomii v porovnání s loňskem klesly o procento. Pokračuje tak trend z počátku roku, kdy jim v lednu tržby meziročně spadly o pět procent. Jde o data bez započítání...