- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Nově všechny články v audioverzi
Zápisky protivného hosta: Nebezpečná voda z kohoutku, farmářská éčka a moc festivalů
[name_short]
[notes.note_1]
[notes.note_2]
[name]
[notes.note_1]
[email]
Přihlášený uživatel
[number]
Platnost do: [valid.month]/[valid.year]
Možnost kdykoliv zrušit
Upozornění 2 dny před automatickou obnovou předplatného
Odesláním objednávky beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů, a souhlasím se Všeobecnými obchodními podmínkami vydavatelství Economia, a.s.
Beru na vědomí, že budu dostávat obchodní sdělení, týkající se objednaných či obdobných produktů a služeb společnosti Economia, a.s. Odmítnout zasílání
Můžete si prohlédnout kompletní nabídku,
která obsahuje předplatné i na delší období a tištěné vydání.
Jste přihlášený
Pokud potřebujete poradit, napište nám, nebo zavolejte na +420 233 071 111
Pokud potřebujete poradit, napište nám, nebo zavolejte na +420 233 071 111
Šéfkuchař Grand Cru Jan Punčochář tvrdí, že většina opravdu dobrých farmářů dodávajících dobrým restauracím se na trhy nikdy nedostane, protože nemá kapacitu.
"Hygienik zakázal nalévat v restauracích vodu z kohoutku?" - "Ehm... tak ne docela. Ale určitě by nebyl rád." Tak proběhla konverzace v pražské restauraci U Labutě.
Gourmetguru by byl rád, kdyby místo jednoho festivalu bylo otevřeno pět dobrých restaurací střední cenové třídy.
Zbývá vám ještě 95 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
Máte již předplatné?
Přihlásit se
Související články
Stížnost na nedodrženou míru propečení steaku chce kus odvahy. Prague Food Festival, který minulý víkend skončil, má podle všeho své nejlepší...
4. 6. 2015 ▪ 3 min. čtení
Zápisky protivného hosta: Poprask kolem rumunského pastrami a turistické dilema
Tři tipy na to, kde si dát v Česku dobré nachos, když se vám nechce létat do Mexika nebo Kalifornie. Nový pražský bar Cash Only stojí před...
28. 5. 2015 ▪ 3 min. čtení
Zápisky protivného hosta: Na ryby do Almare, další Maurer a pořádná kulinářská kniha
Na ryby orientovaná nová italská restaurace Almare na pražském Těšnově má ambice stahovat zákazníky z Karlína, ze Starého Města i z nově...
21. 5. 2015 ▪ 3 min. čtení
Zápisky protivného hosta: Bezová limonáda není, bez ještě nekvete
Gourmetguru překonal strach z obědu v turistické zóně a v Českém Krumlově zašel do jednoho z hostinců s výhledem na meandrující Vltavu. Majitel...
14. 5. 2015 ▪ 3 min. čtení
Zápisky protivného hosta: Sekaná v žemli dorazila do Prahy, bílé portské je na cestě
Ondřej Hnilička z Hemingway baru pojede na mezinárodní finále soutěže Chivas Masters do New Yorku. Firma J. Gruber Delikatessen po roce a půl v...
7. 5. 2015 ▪ 3 min. čtení
Téma: gastronomie
Zakladatel „kuchařů bez hranic“ se pyšní michelinskými hvězdami i nominací na Nobelovu cenu míru. Jeho jídlo pomáhá na Ukrajině nebo v Gaze
Hvězdný představitel vysoké gastronomie Španěloameričan José Andrés se svou neziskovkou World Central Kitchen už vařil pro lidi postižené zemětřesením na Haiti, hurikánem v Portoriku i válkou na Ukrajině. Organizace pomáhá i v Gaze, kde izraelská...
9. 4. 2024 ▪ 5 min. čtení
Den navíc nepomohl. Podnikatelům v gastru se nedařilo ani v únoru. Kdo je výjimkou?
27. 3. 2024 ▪ 3 min. čtení
#jídlove Lukáše Hejlíka: Flek je jako celé Brno: hravý, drzý, odvážný a udržitelný
28. 3. 2024 ▪ 2 min. čtení
Popeyes se nebojíme, říká šéfka českého McDonald’s. Řetězec zvýšil tržby a plánuje nové pobočky
28. 2. 2024 ▪ 4 min. čtení
24 hodin v St. Moritz: Průvodce exkluzivním vrcholem světa
6. 3. 2024 ▪ 6 min. čtení
Téma: gastronomie
Zakladatel „kuchařů bez hranic“ se pyšní michelinskými hvězdami i nominací na Nobelovu cenu míru. Jeho jídlo pomáhá na Ukrajině nebo v Gaze
Hvězdný představitel vysoké gastronomie Španěloameričan José Andrés se svou neziskovkou World Central Kitchen už vařil pro lidi postižené zemětřesením na Haiti, hurikánem v Portoriku i válkou na Ukrajině. Organizace pomáhá i v Gaze, kde izraelská...
9. 4. 2024 ▪ 5 min. čtení
Den navíc nepomohl. Podnikatelům v gastru se nedařilo ani v únoru. Kdo je výjimkou?
27. 3. 2024 ▪ 3 min. čtení
#jídlove Lukáše Hejlíka: Flek je jako celé Brno: hravý, drzý, odvážný a udržitelný
28. 3. 2024 ▪ 2 min. čtení
Popeyes se nebojíme, říká šéfka českého McDonald’s. Řetězec zvýšil tržby a plánuje nové pobočky
28. 2. 2024 ▪ 4 min. čtení
24 hodin v St. Moritz: Průvodce exkluzivním vrcholem světa
6. 3. 2024 ▪ 6 min. čtení
Vybíráme z HN
Stavba
Nejčastější chyby podle Ferdinanda: sezení na terase, automatická závlaha či málo jahod a pokory
Ferdinand Leffler je zahradní architekt a zakladatel ateliéru Flera. Je známý z pořadu České televize Ferdinandovy zahrady.
17. 4. 2024 ▪ 4 min. čtení
Malina by měla spáchat rituální sebevraždu, říká krizový manažer padlé firmy. Jiní by s ní rádi dál fungovali
Za necelý měsíc, 15. května, proběhne další schůze věřitelů padlého Energetického holdingu Malina. Po loni zkrachovalém dodavateli...
19. 4. 2024 ▪ 4 min. čtení
Stavebníci a banky lobbují za dotované hypotéky. A ty se mohou stát největším průšvihem roku
Neptejte se účetních, jak řídit rozpočet, neptejte se prodejců realit, jestli je výhodné koupit byt, a poskytovatelů hypoték na nejlepší čas pro...
19. 4. 2024 ▪ 3 min. čtení
Ranní brífink
Komu patří Karsit? Románová detektivka z reálného života českého byznysu
V Ranním brífinku se podíváme na příběh strojírenské firmy Karsit z východních Čech, kolem níž se točí pozoruhodný spor dědiců i zájemců o její...
19. 4. 2024 ▪ 08:53 min.