Stmívá se. Do restaurace Sky on 57 v srdci Singapuru se začínají scházet hosté. Z terasy hotelového komplexu Sands Skypark, který tvoří tři mrakodrapy a přes ně napříč umístěná obrovská loď, je úchvatný výhled na rozsvícené město i oceán.

To hlavní kouzlo je ale v kuchyni. Vaří tu Justin Quek. Byznysmeni na pracovní večeři nebo gurmáni na cestách přišli ochutnat některý z jeho pokrmů, jež v sobě unikátně snoubí prvky Asie a Francie. Obdivují čínské rýžové knedlíčky plněné kachním foie gras nebo špagety vařené v páře se sójovou omáčkou. A průměrně tu za večeři nechají 150−200 dolarů na osobu.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se