Z výloh francouzských cukráren září všemi barvami. Ještě před pár lety jsme si je odtud vozili jako lahodné suvenýry. Barevné, lesklé, uvnitř šťavnaté makronky, makaronky, les macarons, jak chcete. Vypadají jako malé hamburgery, jen sladké a spojené krémem. V puse slastně křupnou a chuť dál už jen distribuuje blaho rozlévající se po celém těle.

Fialové, ostře růžové, lila, jedovatě zelené, žluté, okrové, modré, hnědé… V tomto oboru cukrařiny jsou totiž povolena barviva, a tak se používají syté, výrazné pastelové tóny, blyštivé efekty… 

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se