Pokud chcete v Praze vyrazit na mexickou kuchyni, máte dnes už spoustu možností. Tou první ale byla restaurace Cantina na Újezdě, příští rok oslaví dvacáté narozeniny. A nutno podotknout, že si v tvrdé konkurenci stále drží dobrou pozici. Prostředí restaurace působí v dnešním trendu minimalismu poněkud rustikálně, ze stropu obloženého pytli od kávy visí pestré koberečky, ze stěn nad barem trčí mexická sombrera a v prostoru plápolají barevná trička. Ale to ke Cantině zkrátka patří a navozuje to pocit, že jste z povyku pražských tramvají vpadli přímo do středoamerické divočiny. Kromě tradičního jídla, jehož pálivost vyjadřují obligátní papričky, můžete vyzkoušet několik druhů tequily nebo mexická piva Corona, Sol či Desperados.
Moje účtenka
Moje účtenka: Jako obraz na talíři vypadá jídlo v novém podniku Coffetearia Momoichi
Nedávno otevřená Coffetearia Momoichi přináší na pražské Vinohrady pravou japonskou kuchyni. Ochutnat můžete třeba hráškovookurkovou polévku s...
1. 7. 2016 ▪ 1 min. čtení