Mistr grilař Jiří Moser z Pivovaru Národní nám ukázal, jak jednoduše se dělá grilovaný hermelín se slaninou. Dobrou chuť. Autor ▪ Petr Šoukal
V Pivovaru Národní používají otevřený toskánský gril na dřevěné uhlí.
Výzvou je vepřové koleno na pivu, potěší hanger steak i grilovaná chobotnice.
Malý pivovar vaří tři piva značky Czech lion.
Krmivo s pivovarskými kvasnicemi, které dodají vašemu čtyřnohému miláčkovi vitaminy a vyživí jeho kůži a srst. Granule s probiotiky lisované za studena. Psí žrádlo obsahující cizrnu, mořský zooplankton nebo chia semínka. Samozřejmě vše bez lepku,...
Krmivo s pivovarskými kvasnicemi, které dodají vašemu čtyřnohému miláčkovi vitaminy a vyživí jeho kůži a srst. Granule s probiotiky lisované za studena. Psí žrádlo obsahující cizrnu, mořský zooplankton nebo chia semínka. Samozřejmě vše bez lepku,...