Restaurace Loreta Golf Club láká na lososa s wasabi Autor ▪ Petr Šoukal
Názorná ukázka, jak lze chutně a nápaditě vařit pro poměrně konzervativní golfovou klientelu.
V restauraci golfového klubu Loreta v Pyšelích se každý den připravuje nové menu z čerstvých a sezonních surovin.
Zapomeňte proto na polotovary, mražené ingredience i stálé menu, každý den ochutnáte něco nového.
Českou gastronomii chválím, ale jestli by v něčem mohla jít dál, je to přijímání zpětné vazby,“ říká herec Lukáš Hejlík, autor Gastromapy a několika knih o českých restauracích. Jídlo a podniky po celém Česku hodnotí dlouhá léta a někde ho...
Českou gastronomii chválím, ale jestli by v něčem mohla jít dál, je to přijímání zpětné vazby,“ říká herec Lukáš Hejlík, autor Gastromapy a několika knih o českých restauracích. Jídlo a podniky po celém Česku hodnotí dlouhá léta a někde ho...