Špejle Gourmetguru v kuchyni využívá, když připravuje špízy. Nedávno ho však překvapilo bistro Špejle v pražské Jindřišské ulici, které od otevření na přelomu roku na dřevěných tyčkách servíruje veškerá jídla. Snídaně, svačiny, obědy i večeře. "Inspirovali jsme se španělskými 'pinxtos', to jsou v podstatě jednohubky na špejli či párátku," objasnil Gourmetguruovi Jan Braniš, společník a manažer restaurace, jak nápad vznikl.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se