Pražská restaurace Mlýnec našla díky šéfkuchaři Marku Šádovi svůj styl. Hitem zimního menu byla grilovaná perlička s konfitem v podobě smažené masové pralinky, s topinamburem a omáčkou albufera, valentýnské menu bylo nezapomenutelné díky kachnímu prsu připravenému ve vakuu a doplněnému krvavým pomerančem a jedlou hlínou.

S příchodem jara Marek Šáda sestavil nové menu inspirované rozkvetlými stromy a květinami, jarními vůněmi, velikonočními vajíčky i velikonočními chutěmi:

◼ Marinovaný pstruh a kaviár, jablka, rebarbora, římský salát, ředkvičky
◼ Vejce pošírované při 63 °C, drůbeží játra, pěna z uzeného bramboru, mladý špenát, řeřicha potoční
◼ Jehněčí hřbet a konfit, černý česnek, kroupy, pórek, šťovík, jehněčí jus
◼ Zmrzlina z kopřivy, bramborová nádivka, hrušky