V Koněvově ulici na pražském Žižkově se na přelomu roku otevřela nová kroketerie. Bramborové koule tady ručně vyrábějí z brambor od českých farmářů a obalují v domácí strouhance. Podávají se plněné jako hlavní jídlo.

Nápad na otevření podniku přišel na cestách. "Velmi nás oslovily známé španělské a latinskoamerické krokety, ve kterých nám přes skvělou chuť chybělo něco navíc. Bistrem Croq’n’roll nechceme do České republiky přinášet mezinárodní krokety, ale chceme vytvořit nové české krokety, které se od jiných liší," plánuje majitel podniku Partsikyan Dmitriy.

Za bistrem Croq’n’roll stojí společnost Grapes Group. "Kroketerie je dceřiná provozovna restaurace Torino, která sídlí na Palmovce. Na veškerých jídlech, kterými jsou kromě kroket i mexické nachos, tortilly a burgery, má zásluhu náš šefkuchař Josef Sedlák," uvedl Dmitriy, který kroketerii provozuje s byznysovou partnerkou Yanou Sanarovou.

Zbývá vám ještě 70 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se