Moderní italská restaurace, bar a lounge CottoCrudo v hotelu Four Seasons Prague se v neděli 16. dubna oddá velikonočnímu veselí. Od 12:30 do 15:30 proběhne v restauraci na břehu Vltavy tradiční velikonoční brunch. Šéfkuchař Leonardo Di Clemente a jeho tým připraví lákavou nabídku tradičních specialit a italských a středomořských pokrmů v moderním pojetí.

Lahůdky se budou podávat v mozzarella baru, baru s rybami a mořskými plody, uzeninami, sýry a saláty. Gourmetguru se těší také na "živé stanice", tedy místa, kde budou kuchaři v průběhu brunche připravovat pokrmy, jako například risotto, těstoviny, masité pokrmy a další pochoutky, přímo před hosty. Nabídku doplní dezerty a bufet pro děti. Chybět nebude odpolední velikonoční program, jako je hledání a malování vajíček.

Šéfkuchař CottoCrudo Leonardo Di Clemente do pražské restaurace přišel před rokem a půl z budapešťského hotelu Four Seasons. Předtím působil v Londýně nebo Tokiu, kde vařil v restauraci Ryugin, oceněné třemi michelinskými hvězdami. Jak je patrné i z velikonočního brunche, znalosti z Tokia využívá šéfkuchař v Praze zvláště v "crudo" části restaurace s čerstvými syrovými rybami.

Zbývá vám ještě 30 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se