Poslední šance pro italské speciality
Do Bageterie Boulevard Gourmetguru čas od času zajde na zapečený croissant, sendvič, bagetu s masem a sýry nebo si vybere z odlehčené Fit Calories nabídky. Sortiment řetězec obměňuje v závislosti na ročním období.
Protože jaro pomalu končí, výměna čeká také speciality z Toskánska a Marche, které pro Bageterii Boulevard připravil šéfkuchař italského bistra La Bottega v pražských Holešovicích Radek Hasman. Ten Gourmetgurua s úsměvem upozornil, že sendvič Krevety Salicornia s mořskou řasou (na obrázku vpravo) či Verde Caprino s kozím sýrem a avokádem si může objednat už jen posledních pár dní.
Burrito Loco chystá vegetariánský hamburger
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Nově všechny články v audioverzi