Středozemí v La Loca

Restaurace La Loca znovu otevřela na konci dubna po rozsáhlé rekonstrukci kuchyně a Gourmetguru na události nechyběl. Zaujal ho jídelní koncept Together Tastes Better, který spočívá ve sdílení – návštěvníci si objednají na stůl více chodů a společně si na nich pochutnají.

Se začátkem letní sezony La Loca také představila "crossover" kuchyni, jídla specifická pro země Středního východu a Středozemí, především Itálii. Šéfkuchař Radim Gerlich k novinkám poznamenává, že se nachází "jedním prstem u nohy tam, kde by si přál, aby byla jednou celá restaurace".

Gourmetgurua potěšila nová zahrádka umístěná ve vnitrobloku, která má velkorysou otevírací dobu – od osmi hodin ráno do deseti hodin večer. Gourmetguru si tu dopřál snídani, které už nejsou dostupné jen klientům zastřešujícího hotelu Mosaic House, ale všem hostům. Jejich nabídka se rozšířila například o domácí bábovku, shakshuku s klobáskami a rajčaty nebo medovou plástev.