Francouzská zahrada na talíři

Kreativitu a um šéfkuchaře dobře ukáže jeho práce se zeleninou. Ta nabízí obrovské množství variací, kombinací a způsobů úpravy. Své o tom ví šéfkuchařská hvězda Pascal Favre d’Anne, která navštíví podzimní Prahu a bude hostovat v restauraci V Zátiší.

Pascal Favre d’AnneFrancouzský šéfkuchař v přípravě zeleniny dosáhl takového mistrovství, že ho inspektoři prestižního průvodce Gault & Millau v roce 2008 zvolili Novým talentem. Michelinskou hvězdu získal dva roky poté, co si otevřel s manželkou Mathilde restauraci Le Favre d’Anne v Angers na břehu Loiry. Od roku 2010 je Pascal Favre d’Anne členem týmu, který buduje síť restaurací VF, zaměřených na luxusní domácí hamburgery.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se