Do letenského bistra Milada přichází ve společnosti francouzských holí. "Přestože rád lezu po skalách, chodím po horách a jezdím na kole, při čemž se člověk může přizabít daleko snáz, mně stačí šlápnout na uvolněný kámen, abych si zlomil zánártní kůstku," směje se Pavel Prouza a dodává, že hloupější zranění snad ani neexistuje. Uklidňuji ho proto, že já si kdysi zlomila obě ruce při jízdě na saních.

Ale zpět k pátečnímu obědu, který český a slovenský ředitel FlixBusu jinak striktně tráví se svými kolegy. Dnes udělal výjimku. "Jsem enormně letenský typ. Nejsem sice hipster, ale vyrostl jsem tady a brzy se sem opět budu stěhovat, takže se zájmem pozoruji vývoj místní gastroscény," vysvětluje mladý muž v nenápadných brýlích. Bistro Milada prý považuje za štěstí, často jej navštěvuje a doporučuje brzkou delší návštěvu k ochutnávce rozmanitého pětichodového menu. Pro tentokrát volíme o dva chody méně.