Nespresso pokračuje s vytvářením káv pro specifický typ přípravy. Pro podzimní novinky se inspirovalo uměním baristů a vytvořilo tři nové kávy. Zaujaly nás obě speciálně namíchané pro přípravu mléčných nápojů – Chiaro s mlékem ve formě cappuccina a intenzivní Scuro pro Espresso Macchiato.

Chiaro vytvoří velmi jemnou sladkou kombinaci s kulatou krémovou chutí i texturou a jemným sušenkovým aromatem. Nejlepší je připravit tuto směs jako 25mililitrové espresso doplněné o 60 mililitrů mléčné pěny, kdy se v chuti nejvíce prosadí mléko, v němž lehce cítíte kávu. Takto připravené cappuccino se hodí k pečivu nebo sušenkám. Druhá novinka Scuro je hodně intenzivní směs s plným tělem a výrazným aromatem připomínajícím hořkou čokoládu. Je vhodná pro přípravu Espressa Macchiato, 40mililitrového espressa se dvěma lžičkami mléčné pěny. V chuti se nejvíce prosadí hořká káva. Třetí novinka Corto vytvoří velmi silnou chuť, v níž se plně prosadí hořkost a kyselost. Nápoj má sirupovou texturu a tmavě mramorovou cremu. Připravuje se jako 25mililitrové ristretto.