reklama

Téma: gastronomie

Byznys menu

Jako "Doma" v Home by Unic

Šéfkuchař nové restaurace v centru Prahy sází na tradiční českou kuchyni. Tu se snaží představit v moderní podobě a z farmářských surovin tak, aby... více
Restaurace 00:00
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci hotelu Kašperk připravují hovězí pupek s ovocnou salsou

Čtyřhvězdičkový hotel v Kašperských Horách sází... více
Jídlo 19.09.2017

Quadrio rozšíří svou gastro zónu, bude v ní další McDonald's

Pražské obchodní centrum Quadrio rozšíří koncem září nabídku na patře s restauracemi. Ke... více
Mam 15.09.2017
Byznys menu

Kašperk se připravuje na víkend plný burgerů. Na své si přijdou i vegetariáni

Čtyřhvězdičkový hotel v Kašperských Horách sází na komorní atmosféru, domácí prostředí a kvalitní... více
Restaurace 15.09.2017

Novinky v podzimních menu: Fíky s mangem, čtyřchodové brunche i pivo, které leželo 150 dnů ve sklepech

Kontrasty barev i chutí hrají na podzim talíře v... více
Jídlo 13.09.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Jak se peče ve Spižírně pod stropem z divokých rostlin

V Korunní ulici na pražských Vinohradech otevřelo koncem léta nové designové bistro. V kuchyni... více
Jídlo 12.09.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Le Grill připravují polévku z hříbků

Podnik láká na moderně připravené pokrmy servírované v nádherném prostředí otevřené či zimní... více
Jídlo 12.09.2017
Byznys menu

Ochutnali jsme moderní českou kuchyni z Le Grill

Podnik láká na moderně připravené pokrmy servírované v nádherném prostředí otevřené či zimní... více
Restaurace 11.09.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Café de Paris otevřelo u Lennonovy zdi bistro. Brněnský Pavillon má nového šéfkuchaře

Francouzská kavárna v centru Prahy Café de Paris... více
Jídlo 07.09.2017

Víno, šunka i kaštany provoní na podzim Jižní Tyrolsko. Cyklistům se zcela otevře horská cesta

Severoitalská provincie Jižní Tyrolsko nabízí... více
Cestování 05.09.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Le terroir připravují uzenou makrelu

Tradiční pražská restaurace změnila s příchodem nového majitele koncepci. Už se nejedná o "snobský"... více
Jídlo 05.09.2017

Skvělá gastronomie nad Prahou. Jak se obědvá v oblacích s michelinským šéfkuchařem

Do Prahy se vrátila akce "Dinner in the Sky", jídlo servírované v oblacích. Pro hosty vaří vídeňský... více
Jídlo 01.09.2017
Byznys menu

Le terroir: Malá velká Francie v centru Prahy

Tradiční pražská restaurace změnila s příchodem nového majitele koncepci. Už se nejedná o "snobský" podnik, kde se uzavírají velké kontrakty. V... více
Restaurace 04.09.2017

Batáty, smoothies, donuty a další jídla a nápoje, které jsme před pár lety neznali a teď se po nich můžeme utlouct

Někdy se podnikatelé trefí do mezery na trhu, což... více
Téma čísla 31.08.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Prohřátí organismu s pomocí celeru i švestek a izraelské bistro v Praze

Šéfkuchař Marek Šáda na září připravil menu, v... více
Jídlo 29.08.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Nota Bene připravují kachní prso

Důraz na jasné chutě, jednoduchost a přímočarost. Taková je filozofie šéfkuchaře komorní restaurace... více
Jídlo 29.08.2017

Gastroakce: Září přeje proseccu, pivu i asijské kuchyni

Zářijové víkendy budou patřit gastronomickým festivalům. Venku je pořád příjemně teplo, a tak se... více
Jídlo 25.08.2017
Byznys menu

Vybroušená jednoduchost v restauraci Nota Bene: Ochutnali jsme skvostné hovězí i originální kulajdu

Důraz na jasné chutě, jednoduchost a přímočarost.... více
Restaurace 28.08.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Rybí bistro a kozí sýr s grilovanými meruňkami

Bistro s čerstvými rybami a mořskými plody objevil Gourmetguru na pražských Vinohradech. Zjistil... více
Jídlo 22.08.2017
Byznys menu

Za gastronomií Krkonoš: Nenechte si ujít tradiční kyselo s houbami či výtečnou štiku s citronovou pěnou

Kvalita služeb ve Špindlerově Mlýně se za... více
Restaurace 21.08.2017
Byznys menu

Michelinský šéfkuchař uvaří pro hosty v oblacích

V září se do Prahy na 10 dní vrátí "Dinner in the sky", večeře servírovaná v oblacích. Kuchyně se... více
Restaurace 07.08.2017

Zapomeňte na tržnice. Děti českých Vietnamců podnikají v IT, pohostinství či módním průmyslu

Z 60 tisíc českých Vietnamců jsou dvě pětiny... více
Další témata 03.08.2017

Bagety a la Vietnam. Šéf sítě bister Banh-mi-ba učí Čechy jíst pečivo na vietnamský způsob

Hung Le šéfuje síti bister Banh-mi-ba, v... více
Další témata 03.08.2017
Ekonom

Mistrův syn Jackie Tran. Potomek vietnamských kuchařů z Prahy utekl k designu, dnes se vrací k rodinnému podnikání

Jackie Tran se narodil ve Vietnamu, od svých osmi... více
Další témata 12.08.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Sushi až pod nos. V Nymburce otevřel nový bar s japonskými pochoutkami

V městečku, jako je středočeský Nymburk, se... více
Jídlo 02.08.2017
Byznys menu

Za vínem a pohodou do Karlína: V Premier Mercatu potěší salám z divočáka či vybroušený tatarák

Italské bistro nabízí zajímavé snídaně, rychlé... více
Restaurace 28.07.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Steak s haluškami na talíři ve Vrchlabí zaskočí, ale rozhodně nezklame

Cestou z dovolené v horách se Gourmetguru... více
Jídlo 25.07.2017
Byznys menu

Restauraci Žofín Garden vládne působivý gril Ofyr

Jedničkou je burger z otevřeného ohně. Potěší i česká klasika jako dozlatova pečená kachna či... více
Restaurace 24.07.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Chrám asijských chutí v uličkách Starého Města

Asian Temple ve staroměstské Bílkově ulici vede kosmopolitní tým v čele s indonéským šéfkuchařem.... více
Jídlo 20.07.2017

Zápisky protivného hosta

V salabce jako na Moravě Kdyby ve vzdáleném údolí nevykukovalo "sto" věží hlavního města, Gourmetguru by jen stěží uvěřil, že nestojí uprostřed... více
Jídlo 14.07.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Pražská Itálie v novém. La Finestra in Cucina osvěžila prostory i jídelníček

Skupina La Collezione zastřešuje několik bister,... více
Jídlo 13.07.2017
Byznys menu

Pocta tradiční řecké kuchyni v dejvické Kavale

Zatímco italskou restauraci najdete téměř na každém rohu, řeckých podniků je u nás velmi málo.... více
Restaurace 17.07.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Francouzský trh oslaví desáté narozeniny, na Kampu přiveze vína i neobvyklé maso

Tradiční festival Francouzský trh se letos... více
Jídlo 11.07.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Konec jedné Story. Petřinská restaurace mladého kuchaře Michala Černého zavírá

Michala Černého před rokem v anketě magazínu ego!... více
Jídlo 10.07.2017

Novinky mezi kuchařskými knihami: Exotická gastronomie, bezlepkové recepty i nakládání od hub po citrusy

Jaké jsou novinky ve světě kuchařských knih?... více
Jídlo 13.07.2017
Byznys menu

Znamenitá kuchyně posouvá Nejen Bistro k výšinám

Z nabídky karlínského Nejen bistra doporučujeme tatarák z býčího srdce servírovaný v morkové kosti.... více
Restaurace 03.07.2017

Přehled gastronomických akcí: Kam zajít v červenci?

Sezona gastronomických festivalů je v plném proudu. Kam se v Česku vydat v červenci? K jídlu si... více
Jídlo 28.06.2017

Zápisky protivného hosta

Středomoří na Letné Sytě modrá barva dveří a okenic byla v tom teplém slunečném dni obzvlášť lákavá, a tak není divu, že se Gourmetguru to nové... více
Jídlo 23.06.2017
ego!

Krátkodobým trendům se vyhýbám, říká restauratér Tomáš Karpíšek. Podniky buduje s vizí nesmrtelnosti

Mluví se o něm jako o nejúspěšnějším... více
Rozhovor 23.06.2017

Ivo Korčák nastoupil do Storyous na pozici Business Development Director

Gastronomický start-up Storyous získal nového manažera. Jako ředitel pro řízení expanze do... více
Pro HR manažery 22.06.2017
Byznys menu

Na Perštýn se vrátila monarchie. Kuchyně nabízí novou podobu jídel z přelomu 19. a 20. století

Před pár týdny otevřený Pohostinec Monarch se... více
Restaurace 26.06.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: La Loca představila zmrzlinu s příchutí rýže basmati. Med se v restauraci nabírá z pláství

Většinu pokrmů z menu restaurace La Loca si hosté... více
Jídlo 20.06.2017
Byznys menu

Zlatá Praha v novém hávu. Kuchařský tým vsadil na české farmáře

Zlatá Praha na střeše hotelu InterContinental se po zásadní proměně znovu otevřela veřejnosti.... více
Restaurace 20.06.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Pohostinec Monarch potěší českou a rakousko-uherskou kuchyní

V pražské ulici Na Perštýně se donedávna nacházel... více
Jídlo 23.06.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v Pivovaru Národní připravují kuřecí prso se salátem

V Pivovaru Národní boduje rustikální koleno na pivě. V nabídce je i kilový steak se šesti pivy a... více
Jídlo 13.06.2017

Costa Coffee v Česku loni utržilo 300 milionů korun. Chystá se rozšířit do všech krajských měst

Franšízant značky Costa Coffee v Česku,... více
Byznys 11.06.2017

Některé špičkové restaurace si pěstují vlastní zeleninu. Jiné zase piraně

Dvaatřicetiletý šéfkuchař Diego Callegos ze španělského michelinského restaurantu Sollo nedělá... více
Jídlo 08.06.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Italské sendviče v bageterii končí, mexický fastfood chystá vegetariánský burger

Gourmetguru se zaměřil na chystané novinky sítí... více
Jídlo 08.06.2017
  Celkem nalezeno: 1281.
 
 Zobrazuji: 1 - 48. Další>    Konec>>
reklama

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama