reklama

Téma: grilování

Jak nejlépe připravit maso na způsob barbecue? Potřebujete hlavně trpělivost

Barbecue neboli BBQ je způsob grilování masa oblíbený především v USA a Austrálii. Od klasického... více
Jídlo a pití 03.08.2017

O zahradní gril je potřeba správně pečovat. Jak na něm připravit skvělou letní pizzu?

Zahradní grily se v létě nezastaví. Aby nám však... více
Jídlo a pití 27.07.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Žofín Garden připravují kuřecí prsa na zázvoru

Jedničkou je v restauraci Žofín Garden burger z otevřeného ohně. Potěší i česká klasika jako... více
Jídlo a pití 25.07.2017

Letní gastrotipy: Zahradní grilování na Žofíně a opilé zmrzliny

K létu patří grilování a zkoušení neobvyklých příchutí zmrzlin. K obojímu vám proto přinášíme tipy... více
Jídlo a pití 13.07.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v Pivovaru Národní připravují kuřecí prso se salátem

V Pivovaru Národní boduje rustikální koleno na pivě. V nabídce je i kilový steak se šesti pivy a... více
Jídlo a pití 13.06.2017
Gourmet

Zápisky protivného hosta: S Kofolou do nové restaurace Nagrilu

Před dvěma týdny otevřela Kofola novou restauraci Nagrilu, gourmetguru se ji rozhodl otestovat. V... více
Gourmet 27.08.2015
ego!

Maso na jehle se griluje po tisíce let. Na špíz se dá napíchnout ryba i ovoce

Kebab, šašlik, satay... Zní to exoticky, v češtině ale máme krásný výraz špíz. Nemusí to však být... více
Jídlo 22.08.2015

Zápisky protivného hosta: Změna majitele nejlepšího irského baru v Praze je znepokojivou novinkou

Šéfkuchaři Marek Raditsch, Miroslav Kalina a... více
Gourmet 31.07.2015

Pod modrou oblohou

Příjemné zákoutí, milá společnost a dobroty připravené nad ohněm. Večírek může začít. více
Speciál zahrada 05.06.2015

Tipy na grilování

Šunka po americku Gril rozpálíme na 180−230 °C a pod místo, kde se bude šunka grilovat, dáme pekáč s vodou na zachycení šťávy. Ze šunky... více
Speciál zahrada 05.06.2015

Pod modrou oblohou

Příjemné zákoutí, milá společnost a dobroty připravené nad ohněm. Večírek může začít. Pod modrou oblohou << první < předchozí | další >... více
Speciál zahrada 05.06.2015

Jaké komisaře europoslanci chtějí?

"Grilování" kandidátů na eurokomisaře je další demonstrací snahy Evropského parlamentu posílit vlastní vliv nad rámec, který mu náleží. Skutečné... více
Názory 09.10.2014

Jourová musí europoslancům do neděle odpovědět na desítky doplňujících otázek

Česká kandidátka na eurokomisařku Věra Jourová musí do neděle vypracovat odpovědi na desítky... více
Zahraniční 02.10.2014

Francouzský kandidát na komisaře Moscovici europoslance příliš nepřesvědčil

Slyšení kandidátů na eurokomisaře v Evropském parlamentu se zvrhla v politické hry. Bývalý... více
Zahraniční 02.10.2014
Komentář

Fischer: Jourová trpělivá, snaživá, nadějná

Věra Jourová se nejen přiznala, že JE političkou, ale také se jako politička chovala. Jistě nepřesvědčila ve všem, ale poslanci jí leccos odpustili.... více
Komentáře 02.10.2014

Čekání na jistou smrt v Bruselu

V Bruselu začala grilovací party, na kterou přijedou všichni kandidáti nominovaní na post evropských komisařů. Co když se všichni obhájí? Černý Petr... více
Komentáře 30.09.2014
Soutěž

Zdeněk Pohlreich radí, jak se stát hvězdou grilování. Hlavně nezapomenout na bylinky

Pozvěte správné hosty, dobře nakupte, držte se... více
Jídlo a pití 10.06.2014
Léto na grilu

Grilování nejen pro vegetariány: Cuketa se sýry i pizza na grilu mohou být hlavní chod i předkrm

Udělat ze zeleniny na grilu chutný překrm, který... více
Jídlo a pití 21.08.2013
Léto na grilu

Žádné omáčky ke grilovanému masu v obchodě nekupujte. Udělat si vlastní salsu je jednoduché

Žádné polotovary z obchodu, prosím. Nahradit... více
Jídlo a pití 20.08.2013
Léto na grilu

Nepřímé grilování umožní připravit pořádný kus masa v celku nebo třeba žebra. Jak na to?

Omezovat se při grilování na přípravu steaků je... více
Jídlo a pití 24.07.2013
Léto na grilu

Dvě nejčastější chyby při marinování masa na gril a tři způsoby, jak to udělat dobře

Nechat dobrý steak ležet přes noc v marinádě, to... více
Jídlo a pití 29.07.2013
Belgický sloupek

Sloupek: Jak se seznámit v Bruselu? Třeba u pečeného masa na ulici

Do země čokolády a kreslených komiksů se Vendula Havlíková vypravila prozkoumat fungování... více
Cestování 31.05.2013
Německý sloupek

Němci jsou posedlí grilováním. A na piknikových místech chystají i "grilovací automaty"

Po deseti měsících strávených v Bretani a půl... více
Cestování 31.01.2013
Video

BBQ hamburger přímo na gril a s mexickým šmrncem. V tortile a s chipotle majonézou

Když hamburger na grilu, tak s klasickou barbeque omáčkou. Jak se griluje pořádný kus mletého... více
Jídlo a pití 26.02.2013

Philip Morris chtěl v Kutné Hoře zaměstnancům krmit sele. Chlívek zůstal prázdný

Sele, které je určené na grilovací akci na konci prázdnin, mělo část srpna žít v areálu továrny v... více
Domácí 01.08.2012
Video

Hovězí steak z grilu jde krásně dohromady se šťavnatým mangem. Podívejte se

Pořádný kus grilovaného steaku se dá využít různými způsoby. Tento konkrétní staví na jemných... více
Jídlo a pití 06.08.2012
Fotogalerie

Podívejte se: Originální barbecque pečou v Jižní Karolíně na obřích roštech celý den

Víte jak se dělá to pravé barbecque? Restaurace... více
Jídlo a pití 10.07.2012
Video

Jak připravit dokonalou zeleninu ke grilovanému masu? Inspirujte se u Václava Friče

Ideální salát ke grilovanému masu je teplý.... více
Jídlo a pití 17.07.2012

Grilování v městském parku: Speciální pikniková místa jsou zatím jen v Praze

Bydlíte v bytě a sousedi se na grilovací seance na balkoně netváří nadšeně? Přesto se nemusíte... více
Jídlo a pití 03.07.2012

Propečený, nebo krvavý steak? Co na to říká šéfkuchař a jak to vidí lékař

U steaku je to otázka skoro hamletovská. V jaké podobě je nejchutnější a co na to říká náš žaludek?... více
Jídlo a pití 29.05.2012

Abeceda hovězího: Proč brazilská a australská kráva chutná jinak než česká

Proč brazilské hovězí chutná jinak než slavné wagyu dovezené k nám z Austrálie? A jaké plusy a... více
Jídlo a pití 26.04.2012
Grilování

Kde se dá v Praze legálně grilovat. K sedmi místům přibyde i Letná

V hlavním městě je sedm míst určených pro rozdělání otevřeného ohně. Piknikovat lze v jedenácti... více
Jídlo a pití 06.09.2011
Video

Co jste nevěděli o grilování, díl 7: jak rozpálit gril

Kdy dát maso na gril a jak poznat, že už musí z grilu dolů, aby nebylo vysušené? Co všechno má mít... více
Jídlo a pití 07.08.2011
Video

Co jste nevěděli o grilování, díl 6: snadné a rychlé jogurtové dipy

Nejen že voní bylinkami, ale navíc krásně dochutí dobře upečené maso. Na suroviny nenáročné... více
Jídlo a pití 06.08.2011
Video

Co nevíte o grilování, díl 5: Panenku můžete grilovat i v celku a jen do růžova

Že vepřová panenka musí být suchá? Omyl. Šéfkuchař Dalibor Navrátil vám názorně předvede, jak na... více
Jídlo a pití 06.08.2011
Video

Co jste nevěděli o grilování, díl 4: ovoce z grilu je ideální zákusek

Zelenina jako příloha a ovoce jako zákusek. Jak je připravit, abyste s nimi měli jen minimum práce... více
Jídlo a pití 05.08.2011
Video

Co nevíte o grilování, díl 3: Domácí pesto k masu máte hotové za pár minut

Stačí trocha čerstvých bylinek a pár dalších ingrediencí, které máte běžně doma v kuchyni. Chutná... více
Jídlo a pití 05.08.2011
Video

Co jste nevěděli o grilování, díl 2: Kuře nemarinovat a až je hotové zakápnout olejem

Kuřecí prsa mohou být šťavnatá, když víte jak na... více
Jídlo a pití 05.08.2011
Video

Co jste nevěděli o grilování, díl 1: Krkovičku nesolit a neklepat

Nakládat maso aspoň dva dny předem? Proč? Ptá se šéfkuchař Dalibor Navrátil. Ta nejlepší cesta ke... více
Jídlo a pití 05.08.2011

Více než třetina Čechů pravidelně griluje či opéká

Grilování je v Česku stále populárnější a již více než třetina Čechů pravidelně griluje či opéká.... více
Mam 05.06.2009
  Celkem nalezeno: 40.
 
 Zobrazuji: 1 - 40.  
reklama

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama